Ruženín

30133 zobrazení

Prebúdza pocit nežnosti, jemnosti, priateľstva a nesebeckej lásky.

Obsah článku:   	Účinky Ruženínu 	Použitie Ruženínu vo Feng shui 	Ako sa starať o Ruženín 	Nabíjanie Ruženínu   Účinky Ruženínu  K...
zdroj: google.com

Obsah článku:

Účinky Ruženínu

K najznámejším a najpoužívanejším polodrahokamom patri určite: Ruženín, čakra: srdcová

Prehlbuje vnímavosť zmyslov voči umeniu, podporuje citlivosť, stupňuje schopnosť vcítiť sa do druhých a ochotu pomáhať. Otvára srdce čistej láske, lieči a posiľňuje všetko, čo súvisí s činnosťou srdca a s poruchami, ktoré majú príčinu v zranených a potlačených emóciách. Vo vzťahoch učí trpezlivosti ponechať veciam potrebný čas a priestor. Je výborný pri anémi, leukémií a neplodnosti. Celkovo posilňuje organuizmus, je to ideálny kameň pre chorého človeka. V domácnosti sa používa na odrušovanie elektrosmogu z televízorov, počítačov, alebo sa ukladá na nočný stolík pri problémoch so zaspávaním.



 

Použitie Ruženínu vo Feng shui

Ruženín je kameňom lásky a pomáha vyrovnávať energie jin a jang. Prebúdza tiež sebadôveru, sebelásku a vnímanie vlastnej hodnoty, čo prospieva kvalite vzťahu a aj pri hľadaní si nového partnera. Hodí sa preto do zóny partnerstva, kde sa môže umiestniť v páre dvoch kameňov, alebo guličiek, či sloníkov z ruženínu.  

Spolu so zeleným aventurínom a citrínom sa ukladajú do zóny posperity a úspechu, kde vzájomne vytvárajú dobrú kombináciu a spoluprácu. Ruženín tým, že dokáže vytvárať atmosféru lásky, dokáže tiež vnímať a priťahovať úspech, aventurín ako kameň šťastia zvyšuje vnímanie a inteligenciu a citrín zbavuje strachu a obáv. Táto trojica teda spolupracuje na povzbudení a vytváraní vášho životného úspechu. 

Umiestnený na nočnom stolíku pomáha pri problémoch so zaspávaním. Pomáha tiež pri hľadaní partnera, počas spánku nabije vašu auru  energiou nežnosti a jemnosti, čo má veľký efekt pri zvýšení vašej príťažlivosti a osobného kúzla. 

Ako sa starať o Ruženín

Kamene ktoré nosíme na sebe ako šperk, alebo ako prívesok čístíme podľa potreby aspoň raz za tri dni. Pri používaní pri masáži sa čistia a nabíjajú po každom použití, pri použití v domácnosti raz za týždeň.
 
Vlažnou vodou: kamienok podržíme pod prúdom vlažnej vody aspoň 2 min.
Morskou soľou: kamienok položíme do misky s roztokom morskej soli alebo ho zasypeme suchou morskou soľou (používame to pri príveskoch alebo šperkoch, ktoré obsahujú časti, ktoré by sa nemali máčať vo vode), necháme cez noc. Soľ už ďalej nepoužívame.
Krištáľom: kamienok vložíme do misky s vodou spolu s krištáľom a necháme cez noc

Nabíjanie Ruženínu

Na slnku: na nepriamom slnku
Na druze ametystu, alebo krištáľu: kameň položíme na druzu nabitého krištáľu, alebo ametystu a necháme cez noc

Mohlo by vás zaujímať

Orgonity

Technické žiarenie najmä v oblasti mikrovĺn, skalárnych a swekrytých polí pôsobí disharmonicky a deštruktívne na štruktúru buniek...

3.5.2012
11734 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní