Časopis Naša krásna bylinkáreň 1/2015

4309 zobrazení

Poďte s nami do sveta byliniek, elixírov a duševnej krásy. Žijeme v období, kedy čoraz častejšie potrebujeme čas na relax a oddych, čas na regeneráciu a starostlivosť o svoje telo a ducha. Počas celej histórie existencie človeka nás sprevádzali byliny, ktoré nám nielen skrášľovali prostredie, ale hlavne pomáhali riešiť zdravotné problémy. Informácie o ich účinkoch sa dedili z generácie na generáciu a dnes sú nám ponúknuté bohaté skúsenosti v oblasti účinkov rôznych „bylinkových zázrakov."

Nadišiel teda čas, aby sme aj my, Zdravý svet, skúsená dlhoročná bylinkáreň, ponúkla vám všetkým, ktorí budete mať záujem niečo...
zdroj: google.com

Nadišiel teda čas, aby sme aj my, Zdravý svet, skúsená dlhoročná bylinkáreň, ponúkla vám všetkým, ktorí budete mať záujem niečo nové sa dozvedieť práve zo sveta byliniek, prírodných preparátov a ich účinkov na naše telo i myseľ, tie najnovšie informácie vychádzajúce z dlhoročnej praxe.

Prinášame a ponúkame vám teda sériu časopisov, ktoré vám otvoria bránu do sveta prírody a budú vás sprevádzať počas vášho voľného času, aby spríjemnili dnešné hektické dni, ktoré prežívame.

Z našich dlhoročných skúseností vieme, že do našich bylinkární prichádza čoraz viac ľudí, ktorým záleží na svojom zdraví, ktorí už pochopili, že za svoje zdravie si je zodpovedný každý sám. Hľadajú teda správnu cestu pre seba a pre svojich najbližších, aby svoj život prežili v harmónii a bez zdravotných problémov. 

Tešíme sa, že sa vám môžeme prihovárať už aj prostredníctvom nášho časopisu a prispejeme aspoň trošku k načerpaniu nových poznatkov a skúseností v oblasti byliniek.

Prijmite teda pozvanie do magického sveta liečivých bylín...

Mgr. Dagmar Machničová www.zdravysvet.sk , šéfredaktorka

 

Časopis si môžete stiahnuť TU

 

Mohlo by vás zaujímať

Ametyst

Ametyst je vysoko spirituálny kameň. Má silnú liečivú a očistnú moc. Podporuje spirituálne uvedomenie si všetkých súvislostí, keďže...

19.12.2012
12373 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní