Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty

5442 zobrazení

Ďalší rok a ďalšia jar... Letí nám to, preto si treba uvedomiť, že o pár dní je tu čas pre tých, ktorí sa chcú po zime zregenerovať, prečistiť a zároveň pripraviť na jar, symbol nového života. Poďme si ukázať ako jednoducho môžeme využiť nasledujúce dni na očistu, detoxikáciu a regeneráciu našich tiel.

Tak ako každý rok, pripomínam, aby sme očisty viedli s rozumom. Každý extrém vytvára opačný extrém. Nezabúdajte aj na zdravo a chutne a k...
zdroj: google.com

Tak ako každý rok, pripomínam, aby sme očisty viedli s rozumom. Každý extrém vytvára opačný extrém. Nezabúdajte aj na zdravo a chutne a k tomu opäť tento rok prispôsobíme jarné detoxikácie.

Počas detoxikácie nezabudnite na pohyb a cvičenie. Hitom pri cvičení je kokosová voda, ako izotonický nápoj bez kalórii - teraz v praktickom balení.

Keďže je všade okolo nás množstvo viróz, zvýšime v tomto roku počas očisty podiel vitamínov a minerálov v strave.

1. Upravte si stravu, skúste teraz obmedziť, či úplne vylúčiť mäso a kysnuté pečivo. Skúste dodržať zásadu "delenej stravy".

2. Očistné čaje okrem čistej a kvalitnej vody sú dôležitou časťou pitného režimu. Odporúčame nasledovné čaje: Nimba, Kalamegha, Vidanga pre očistu pečene, krvi a chudnutie. Ďalej panenský čaj, ktorý pre jednoduchšie a pravidelné užívanie je dostať aj v tobolkách pod názvom panenské kapsule.

Nezabudnite na Lapacho ktorý je skvelý čistič tela a Pu-erh, najlepšie v kombinácii s mate a lapachom.

Tento rok ako som už povedal súčasne od začiatku doplňajte minerály najlepšie Kelp - om alebo rooibosom a vitamíny najmä rôznymi smoothies, ktorých základom nech je ananás. Do smoothies pridajte včelí peľ.

3. Zvýšte podiel zeleniny, zeleninových šalátov a zeleninových štiav, ktoré doplňte nasledovnými bylinkami:  pestrec mariánsky a borievka P15, najlepšie v tinktúrach z púčikov rastlín.

4. Pre intenzívnu očistu črevného traktu sú potrebné vlákniny alebo môžete využiť aj zelený íl.

5. Doplnenie energie je pre telo kľúčové. Najlepším zdrojom sú zelené potraviny a superproteíny, ako superproteín RAW FIT, s ktorým nielen dopĺňate energiu, ale aj chudnete. Ďalej japonský čaj Matcha, skvele namiešané zelené šťavy v prášku radu Perfect food od Garden of life alebo zelený kamut či riasy, ako sú chlorella alebo Havajská spirulina. Využívajte menšie balenia zelených potravín, preto je ich možné jednoducho nakombinovať a užívať naraz spolu chlorellu so spirulinou, pripadne aj zeleným kamutom.

Na záver očíst nezabudnite na postupný nábeh z detoxikácie na Vaše bežné jedlo. Užívajte si aj pohodu mysle, ktorú dosiahnete viac v prírode ako na gauči pri telke.

Verím, že týchto pár rád Vám pomôže pri super pohodovom detoxe a zhodení tukových vankúšikov, aby ste bez problémov v máji vkĺzli do plaviek pri plnom sebavedomí.

Prajeme Vám krásnu a úžasnú jar.
Ing. Pavol Machnič, redakcia www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Magické bylinky a magické bylinkové rituály II.

Ďalšou magickou pomôckou sú: Bylinkové vankúšiky V spánku regenerujú nielen telo, ale aj dušu. Duša v snoch navštevuje iné dimenzie,...

18.10.2010
22943 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní