Matuzalem krém

15323 zobrazení

Matuzalem krém je "opravár" a dokáže okrem opravy poškodených štruktúr aj efektívne chrániť pleť pred vonkajšími toxickými a inými nežiadúcimi vplyvmi, vrátane UV žiarenia.

Matuzalem krém je moderný molekulárny krém novej generácie, ktorý ako jediný na trhu obsahuje molekulu života. Molekula života, je...
zdroj: google.com

Matuzalem krém je moderný molekulárny krém novej generácie, ktorý ako jediný na trhu obsahuje molekulu života. Molekula života, je inteligentná molekula, ktorá vyhľadáva v našom tele voľné radikály a zároveň pôsobí aj proti tým, ktoré prijímame zvonku. Harmonizuje predovšetkým informačno-energetickú výmenu.

Celý tento systém sa nachádza v našom kréme, preto dokáže s Vašou pleťou neuveriteľné veci, či už ide o proces tvorby vrások, alebo iné, vekom, či iným spôsobom vytvorené poškodenia kože. Matuzalem doteraz existoval v tabletovanej forme, a teraz výrobca použil túto molekulu aj do tohto neopakovateľného krému.

Aktívne látky v kréme majú nielen ochrannú funkciu ale sú schopné prispievať tak k zlepšeniu zdravia pokožky a výraznému optickému a skutočnému efektu omladenia kože.

Použitie krému je univerzálne, vzhľadom na jeho flavonoidový komplex, preto prispieva k:
- vyhladeniu a zjemneniu kože
- „plastickému efektu" - pri mechanickom poškodení povrchových častí pokožky napomáha k rýchlejšej regenerácii buniek a tkaniva
- má extrémne silný antioxidačný a detoxikačný efekt
- zabraňuje starnutiu kože
- má silné revitalizačné vlastnosti

Krém odporúčame aj na:
- opálené a spálené miesta ožiarením alebo teplotou
- omrznuté miesta
- preležaniny
- napomáha pri akné (odporučená je kombinácia s Matuzalemom tabletkami)
- podpora pri prečistení povrchovej kože pri psoriáze

Matuzalem krém má dlhodobý efekt.

Matuzalem má taktiež vysokú hydroaktívnu schopnosť biologicky viazať vodu, čo privádza aj k prirodzenej hydratácii a zvláčneniu pokožky (efekt sa znásobuje hlavne pri dlhodobom používaní a v kombinácii s prijímaním Matuzalemu v tabletovanej forme vnútorne).

Výrobok s obsahom molekuly života bol ocenený vedeckými ohodnoteniami a svetovými patentami.

S láskou a úctou k človeku a prírode, veľa úspechov a zdravia želá

MATUZALEM® - MOLEKULA ŽIVOTA!

Mohlo by vás zaujímať

Divozel veľkokvetý

slovensky: Divozel veľkokvetý, latinsky: Verbascum densiflorum, česky: Divizna velkokvětá, ľudový názov: kráľovská svieca Divozel už...

3.6.2013
54217 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní