Kozmetika MEA NATURA

3999 zobrazení

MEA NATURA je kvalitná prírodná kozmetika pochádzajúca z ostrova Kréta.

Hlavnou zložkou tejto kozmetiky je certifikovaný panenský olivový olej. V Stredomorí nazývajú olivový olej zelené zlato. Olivový olej v...
zdroj: google.com

Hlavnou zložkou tejto kozmetiky je certifikovaný panenský olivový olej. V Stredomorí nazývajú olivový olej zelené zlato. Olivový olej v sebe ukrýva mnohé cenné látky, preto sa nevyužíva len v gastronómii, ale aj v liečebnej kozmetike. Už stáročia sa pridáva olivový olej do prípravkov skrášlujúcich a vyživujúcich našu pokožku.

Nie je však olivový olej ako olivový olej. Preto na kozmetické účely sa vyberá väčšinou extra panenský olej z najlepších ručne zbieraných a triedených olív. Olivový olej obsahuje množstvo vitamínov, napr. A, B, C, E, ktoré sa podieľajú na ochrane pokožky pred slnečným žiarením. Kozmetika s olivovým olejom je výnimočná pre všetky typy pokožky, zanecháva pokožku jemnú a vláčnu, udržuje vlhkosť a navyše sa ľahko vstrebáva.

Práve v kozmetike MEA NATURA je použitý certifikovaný panenský olivový olej a tým je zaručená aj jej kvalita.

Všetky produkty MEA NATURA sú dermatologicky testované. Produtky obsahujú 88 - 96% organické suroviny a nenájdete v nich parabény, vazelínu, silikóny, propylen-glykol, syntetické farbivá, minerálne oleje, ani alkohol.

V kozmetike MEA NATURA získate skvelý kozmetický prostriedok za mimoriadne priaznivú cenu.

Vstúpte s nami do sveta olivovej kozmetiky a nechajte svoju pokožku a vlasy prežiariť žiarou slnka ukrytého v tomto zelenom zázraku prírody. Nechajte svoju myseľ rozplývať sa nad neopakovateľnou vôňou tejto kozmetiky.

Produkty Mea Natura nájde u nás v eshope TU.

Ing. Pavol Machnič, redakcia www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Kláštorné receptúry pre naše blaho - Prírodné produkty podľa sv. Hidegardy

Sv. Hildegarda z Bingenu bola jednou z najvýznamnejších osobností európskej kláštornej liečebnej vedy. Jej ďalekosiahle vedomosti o zdravý...

19.1.2010
6147 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní