Káva z Casa del Caffe - pohlcujúci svet výnimočných chutí

995 zobrazení

Káva z tejto pražiarne je viac ako len ranný šál ľahkosti. Je to zážitok pre všetky zmysly, ktorý preniká hlboko do podstaty toho, čo znamená milovať kávu.

Ahojte, všetci milovníci kávy! ☕  Dnes sa chceme s vami podeliť o príbeh jednej ikony slovenského trhu pražiarní kávy, o ktorej ste možno...
zdroj: google.com

Ahojte, všetci milovníci kávy! ☕

Dnes sa chceme s vami podeliť o príbeh jednej ikony slovenského trhu pražiarní kávy, o ktorej ste možno ešte nepočuli. Je to príbeh Casa del Caffé, kde sa práve rodí váš najobľúbenejší čierny elixír.

Casa del Caffé je nielen obyčajná pražiareň, ale aj skutočná legenda s 23-ročnou históriou a s tromi generáciami majiteľov za sebou. Táto káva je známa svojou hlbokou vášňou pre dokonalosť a kvalitu. Každé zrnko kávy je starostlivo vyberané a pražené pod dohľadom skúsených majstrov pražiarní, aby sa dosiahla jej jedinečná chuť a aróma.

Milióny spracovaných kávových zŕn a nespočetné spokojné tváre zákazníkov sú dôkazom toho, že toto miesto je naozaj špeciálne. Nie je to len ďalšia rýchlo kvasená pražiareň, ktorá sa snaží o rýchly zisk. Casa del Caffé je o tradícii, o umení a o láske ku káve, ktorá sa odovzdáva z generácie na generáciu. Viac o ich tradícii sa dozviete na stránkách https://casadelcaffe.sk/casa-del-caffe-dom-kavy/.

Casa del Caffé sa špecializuje na praženie kávy typické pre espresso, avšak v snahe držať krok s modernými trendmi, rozšírili svoju ponuku aj o kávy svetlejšieho praženia, ktoré sú v súčasnosti čoraz populárnejšie. Aby sme vám to priblížili, vybrali sme z ich ponuky 12 veľmi zaujímavých káv z celého sveta - od štandardných po špeciálne a raritné druhy. Takže ak hľadáte niečo nové a vzrušujúce, máte tieto kávy už aj u nás na výber.

Vybrali sme pre vás kávy z Kuby, jednu z najexkluzívnejších káv sveta Mt. Everest z Nepalu, Guatemaly, Santa Dominga, Nikaraguy, Etiopie, Peru, Sumatry, či Brazílie. Budete mať možnosť vychutnať si ich rôznorodé chuťové profily. Ponuka zahŕňa arabiku, robustu, unikátne zmiešané kávy, bezkofeínové kávy dekafeinizované pomocou metódy SWISS WATER a dokonca aj kávy s certifikátmi Bio a Demeter.

Majú aj cibetkovú kávu, ale tá do koncepcie Zdravého sveta nepatrí...

Casa del Caffé je nespochybniteľne priekopníkom kvalitnej kávy na Slovensku a teší nás, že teraz si ich kávu môžete vychutnať aj u nás, na našom eshope a v kamenných predajniach Zdravý svet.

Ochutnajte rozdiel...

Pri každom dúšku tejto kávy môžete očakávať bohatú a plnú chuť, ktorá je rovnako zložitá, ako je aj zaujímavá. Kombinácia kvalitných zŕn a precíznej práce pražiarní zaručuje skutočne jedinečný zážitok pri jej každom dúšku.

Preto vás pozývame, aby ste sa pripojili k nám a spoznali túto ikonu kávového sveta bližšie. Nechajte sa uniesť vôňou čerstvo praženej kávy a vychutnajte si príbeh, ktorý za tým všetkým stojí. A ktovie, možno objavíte svoju novú obľúbenú kávu.

Skúste túto špičku z kávového sveta Mt. Everest z Nepalu

Káva Nepal Mount Everest 250 g

Nepal Mount Everest 100% Arabica jedna z najvzácnejších káv na svete.

Prejdite na našu stránku a objednajte si kávu ešte dnes, aby ste mohli začať svoj vlastný príbeh s týmito špičkovými kávami. Pridajte sa k spokojným zákazníkom a urobte si deň krájším so šálkou čerstvej aromatickej kávy.

Nezabudnite zdieľať svoje skúsenosti s touto kávou s nami v recenziách, a to v detaile tovaru každej kávy (úplne dole), aby sme mohli spoločne "kávičkovať" a oslavovať túto kávovú cestu.

Ing. Pavol Machnič
Foto by vecstock , vecstockFreepik

Mohlo by vás zaujímať

Fialka voňavá - Krásna bylina s liečivými účinkami

Čím je fialka ešte pre nás zaujímavá okrem nádherného zjavu a vône? Na rozdiel od jej sestry – fialky trojfarebnej a aj od ďalších...

26.5.2023
3895 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní