Domáca záhradka Aerogarden

5648 zobrazení

Vážení millovníci byliniek, zdravej stravy, či záhradiek,. Keďže v našich klimatických podmienkach sme takmer pól roka odstavení od našich záhradiek, Zdravý svet sa rozhodol rozšíriť portfolio svojich produktov o zaujímavú domácu záhradku Aerogarden.

Vážení millovníci byliniek, zdravej stravy, či záhradiek,. Keďže v našich klimatických podmienkach sme takmer pól roka odstavení od...
zdroj: google.com

Vážení millovníci byliniek, zdravej stravy, či záhradiek,. Keďže v našich klimatických podmienkach sme takmer pól roka odstavení od našich záhradiek, Zdravý svet sa rozhodol rozšíriť portfolio svojich produktov o zaujímavú domácu záhradku Aerogarden.

S touto domácou záhradkou môžete mať k dispozízii prakticky celý rok nielen najpoužívanejšie bylinky do kuchyne, ale aj napríklad vždy čerstvé cherry paradajky k raňajkám, alebo svoje vlastné chilli papričky v organickej kvalite, bez toho, aby ste museli kupovať tieto denné suroviny v hypermarketoch.

Aerogarden je domáca hydroponická záhrada. V nej možete ľahko pestovať množstvo byliniek, šalátov, cherry paradajok, chilli papričiek, kvetov, či 7 druhov bazalky, ale aj ďalších byliniek. To najdôležitejšie je, že všetko pestujete v kontrolovanom, organicky založenom, energeticky efektívnom prostredí.

Prečítajte si nasledujúcich 7 dôvodov, prečo by ste sa mohli rozhodnúť pre aerogarden :

1. Teraz možete mať vlastnú záhradku po celý rok

Aerogarden rozširuje v našich klimatických podmienkach vegetačné obdobie až na 365 dní v roku. Svoje plodiny pestujete bez burin a pesticídov.
 Aerogarden je perfektný pre ľudí, ktorí milujú prírodu, chcú si dopestovať základné bylinky sami doma a napr. od jesene do jari im klíma neumožňuje pestovať svoje obľubené plodiny vonku. Taktiež je vhodný aj pre ľudí, ktorí nemajú vlastnú záhradku, do bytov, ale aj v práci do kancelárii. Aerogarden môže byť taktiež ozdobou Vašej kancelárie a určite zaujme Vašich obchodných partnerov.

2. Čerstvé domáce bylinky a zelenina

Záhrada čerstvých potravín je Vám k dispozícii po celý rok. 
Môžete pestovať širokú škálu šalátov, rajčín, byliniek, chilli papričiek, kvetín a ďalšich rastliniek.

3. Revolučná aeroponická technológia - rastliny rastú v ovzduší a vode, nie pôde

Túto metódu vyvinuli v NASA. Je to osvedčená technológia kozmického veku, ktorá dokazuje, že rastliny rastú päťkrát rýchlejšie ako v pôde. 
Vypestujete veľké množstvá bylín a zeleniny po celý rok. 
Výrobca garantuje úrodu už do 28 dní na byliny a šalát .

4. “Zapoj a Pestuj” je systém ľahko zvládnuteľný pre každého

Špeciálne plnospektrálne žiarivky imitujú kompletne slnečné žiarenie a zaisťujú zdravý rast rastliniek bez denného svetla.
 Zaručujeme 100 percentné klíčenie, často do 24 hodín.
Mikroprocesor automaticky upravuje doručenie živiny, svetla a prietok vody pre konkrétne typy rastlín.
Aerogarden vám sám pripomenie, kedy pridať vodu a živiny.

5. Jednoduché a bez neporiadku je aj presádzanie do vonkajšej záhrady

Rastlinky môžete pestovať doma až do zberu úrody alebo Aerogarden môžete použiť ako “štarter” na osivo pre vonkajšie záhrady.
 Semená Vám vyklíčia rýchlo a vytvárajú zdravé koreňové systémy. Takéto predklíčené rastlinky potom môžete presadiť do vonkajšej záhradky.

6. Pohodlné, bez neporiadku, bezproblémové pestovanie

V aerogarden zasejete za pár minút, rastlinka vyklíči za pár dní a zbierate plody nepretržite niekoľko mesiacov. Aerogarden má nízke nároky na údržbu. Zdravá a živá záhrada Vám zaberie menej ako 10 minút údržby za mesiac.

7. Organické a časovo uvoľnované živinové hnojivo pre zdravé rastliny

Perfektné nutričné hodnoty a pH rovnováhu s obsahom viac než 60 makro a mikroživín pre optimálne zdravie rastlín a hojnej úrody.

Meno aerogarden hovorí o tom, že je to “vzdušná záhrada”. Vďaka tomu je táto záhrada nie len čistejšia, ale aj jednoduchšia na údržbu. Nie je potrebné, aby ste rastlinky dávali von, aby boli na slnku, alebo sa strachovali že nie sú zaliaté, keď ste na dovolenke.

Aerogarden zostavíte za 5 minút, a so štartovacím balíčkom dostanete všetko, čo potrebujete na pestovanie Vašich prvých rastliniek. Aerogarden štartovacia sada obsahuje Aerogarden, žiarivky, živiny a sadu semien – len si vyberiete, s čím chcete začínať: GURMÁNSKE BYLINKY, CHERRY PARADAKY, CHILLI PAPRIČKY, ZELENÝ ŠALÁT, MEDZINÁRODNÚ BAZALKU alebo TALIANSKE BYLINKY  – obsahuje skrátka všetko čo potrebujete na začiatok Vášho pestovania.

Postupujete podľa jednoduchých pokynov nastavenia a proces rastu začne takmer okamžite. Ku klíčeniu dochádza do 24 hodín. Tento systém je veľmi jednoduchý na používanie, stačí pridať potrebné množstvo vody a živiny. Potom sa už len môžete kochať svojou záhradkou, ktorá vám bude rásť pred očami. Aerogarden je úplne bezpečný, systém automatický pridáva živiny podľa potreby a tok vody k rastlinám.

Aerogarden sú inteligentné záhradky. Tieto záhradky sa spoliehajú len na vodu, svetlo a konkrétne množstvo živín, aby zabezpečili, že rastliny rastú rýchlo a zdravo. To robí celkový dojem zo záhradkárčenia ľahký a rýchly. Aerogarden má špeciálne rastové žiarivky, ktorá zaistia, že vaše rastliny získajú správne množstvo svetla každý deň.
Po obdržaní vašej záhrady uvidíte, aký jednoduchý je celý proces. Existujúci návod vám pomôže sa s procesom prípravy, tak aby ste do 24 hodín mali prvé výsledky. Vďaka správnej kombinácii svetla, vody, živín a kyslíka rastú rastlinky veľmi rýchlo v porovnaní s normálnou záhradou.

 

Tieto miniatúrne rastlinky sú čisté, zariadenie je jednoduché na údržbu takže si môžete vychutnať vašu úrodu skôr ako sa nazdáte.
 Inteligentný systém Vám zaručuje, že nikdy nezabudnete pridať vodu, pretože ponúka budík, ktorý vás upozorní, kedy je čas na pridanie vody. Tiež reguluje intervaly svetla potrebné na zabezpečenie zdravej a šťastnej záhrady. Pri celoročnej prevádzke je vhodné raz ročne poskytnúť záhradke nový zdroj svetla pre Vašu maximálnu spokojnosť a bohatú úrodu Vašej záhradky.

V súčasnej dobe je k dispozícii Aerogarden v bielej a čiernej farbe.

Prajeme Vám vela radosti s Vašou novou domácou záhradkou.

Ing. Pavol Machnič www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Echinacea purpurea: Poklad indiánov

RNDr. Vladimír Ondejčík, RNDr. Alena Ondejčíková Bonsai centrum Nitra, Čajovňa dobrých ľudí Nitra V tomto článku sa dočítate: ...

4.6.2022
23663 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní