Nové produkty od pani Mgr. Podhornej

5171 zobrazení

Vážení priatelia. Dovoľujeme si Vás upozorniť na nové výrobky našej známej bylinkárky pani Mgr. Podhornej, kde najmä bazová tinktúra a Mamma gél môžu byť zaujímavé produkty, pretože na našom trhu niečo podobné naozaj chýba.

1. Bazová tinktúra - Tinktúra je zhotovená z mladých listov a kôry bazy čiernej. Pomáha nám preventívne s rozpúšťaním zdurených...
zdroj: google.com

1. Bazová tinktúra - Tinktúra je zhotovená z mladých listov a kôry bazy čiernej. Pomáha nám preventívne s rozpúšťaním zdurených uzlín po tele, hlavne u prsných žliaz a je vhodným pomocným prostriedkom boja proti vzniku nežiaducich procesov v lymfatických uzlinách a na koži.

2. Olej z Divozelu - Olej z kvetov divozelu má protizápalové a hojivé účinky. Môžeme ho použiť k obkladom na rany a bercové vredy. Veľmi vhodný je pri zápaloch ušných a nosných, kedy výterom oboch dutín sa zápal zlepšuje.

3. Olej z Lopúcha - Patrí k najlepším bylinkám v dermatológii. Podporuje rast vlasov, pomáha hojiť zle sa hojacie rany, je výborné dermatologikum a vynikajúcich účinkov bolo dosiahnuté pri liečbe ekzémov, podľa ruskej literatúry aj zastaralých ekzémov.

4. Mamma gel - Zmes zhotovená z bazy čiernej, koreňa lopúcha a čagy, je pomocným prostriedkom pri zápaloch a zdurených uzlinách, pomáha rozpúšťať bulky v prsiach a preventívne je pomocným materiálom pri všetkých zápalových procesoch žliaz.

Taktiež dávame do pozornosti, že niektoré olejčeky - Myrtový, grepový, ale aj lopúchový bude dostať po novom aj vo väčších baleniach.

Mohlo by vás zaujímať

Predmenštruačný syndróm (PMS) - Ako zmierniť jeho príznaky?

V tomto článku sa dozviete: Čo je PMS? Príznaky PMS Čo môžem urobiť na zmiernenie PMS? Ako je to s vitamínmi a bylinami pri PMS?...

11.1.2022
5402 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní