Zimná dovolenka - čas relaxu a oddychu

307 zobrazení

Zimná dovolenka je ideálna a mimoriadne dôležitá pre vaše zdravie, aby ste si oddýchli a zrelaxovali sa. Prečítajte si niekoľko konkrétnych rád, čo robiť, aby ste si plnohodnotne oddýchli.

Nechajte sa uniesť zázračnou mocou zimnej prírody!  Zima je čas, kedy príroda zastaví svoj dych a ponúka nám priestor v celej svojej...
zdroj: google.com

Nechajte sa uniesť zázračnou mocou zimnej prírody!

Zima je čas, kedy príroda zastaví svoj dych a ponúka nám priestor v celej svojej kráse pohrúžiť sa do sveta víriacich sa snehových vločiek, ktoré sa tancujúce spúšťajú z neba a pokrývajú zem bielym plášťom. Nastavujeme im svoje dlane, vychutnávame si ich ľahkosť, dotyky a objatia. Vedia nás potešiť i rozosmiať. Pociťujeme plameň radosti a nevieme odolať. Užívame si danú chvíľu. Jednoducho sa vieme opäť bezstarostne tešiť a smiať. Vnímame tú krásu, ktorá nás obklopuje a prežívame chvíle prítomného okamihu.

Naraz precitneme a zamyslíme sa... Máme všetky prostriedky na to, aby sme si mohli túto krásu vychutnať? Dostáva náš organizmus všetko, čo potrebuje, aby sa zotavil po práci a povinnostiach a aby sme mohli vyraziť na zimné dobrodružstvá plní energie?

Zimná dovolenka je viac než len čas relaxu, je to výzva pre vaše telo.

Vedeli ste, že pri zimných športoch dochádza k obrovskému výdaju energie a vaše telo spotrebúva oveľa viac minerálov a vitamínov? Ako si teda môžete byť istí, že ste pripravení čeliť tejto výzve? Naša príručka "Zimné dovolenky" je plná rád a odkrytých tajomstiev. Zodpovedá práve na otázku: Prečo je potrebné myslieť na dopĺňanie minerálov a vitamínov pri zimných potulkách prírodou, pri lyžovačkách a turistikách.

Objavte tajomstvá, ktoré vaše telo túži vedieť...

Naše rady sú napísané s láskou a pozornosťou k detailom, aby sme vám poskytli nielen nevyhnutné informácie, ale aj inšpiráciu, ako si užiť zimu naplno a zároveň zostať zdraví. Nechajte sa inšpirovať príbehmi tých, ktorí už naše rady vyskúšali a získajte dôveru, že vaša zimná dovolenka bude plná vitality.

V prvom rade sa postarajte a podporte dostatočne svoj imunitný systém. Je to možné zvládnuť lipozomálnym vitamínovým komplexom C+Zn+D3 s vysokou vstrebateľnosťou. Dostatočná hladina vitamínu C je pre všetky aspekty obranyschopnosti organizmu jednoducho nevyhnutná. Naše telo si ho nedokáže vytvoriť samo, a teda je kľúčovým na správne fungovanie mechanizmov v ľudskom organizme. Musíme ho preto prijímať z potravy alebo z výživových doplnkov. Pri výbere vhodného zdroja vitamínu C je nutné zamerať sa na jeho vstrebateľnosť a využiteľnosť v ľudskom tele. Problémom niektorých foriem vitamínu C totiž je, že veľká jeho časť sa znehodnotí už v tráviacom trakte a na miesto určenia sa tak dostane iba malý zlomok účinných látok.

Odporúčame lipozomálny vitamín C, ktorý je s 90 % vstrebateľnosťou momentálne označovaný za jednu z najlepších foriem ako ho možno dostať do organizmu. V porovnaní s bežnými doplnkami stravy má totiž až 6-krát vyššiu vstrebateľnosť.

Lipozomálny vitamín C + Zinok + D3

Pre maximálnu imunitu pred covidom.

Na podporu a posilnenie obranného systému organizmu sa odporúča aj zinok, čo je dôvod, prečo je kombinácia vitamínu C a zinku obľúbená pri zdolávaní vírusových a bakteriálnych ochorení. Navyše sa zinok odporúča aj na:

  • zdravé vlasy, nechty a pokožku,
  • dobrý zrak,
  • zdravé kosti.

Posledná zložka tohto lipozomálneho doplnku stravy, vitamín D3, sa užíva na správne vstrebávanie/využitie vápnika a fosforu, na udržanie správneho fungovania svalov, ale najmä na správne fungovanie imunitného systému, čo je pri našich zimných radovánkach veľmi dôležité, lebo len zdraví si môžeme užiť všetko to, čo nám zima ponúka.

Účinné látky v lipozomálnych doplnkoch stravy sú obalené lipozómami, malými mikro čiastočkami tuku z geneticky nemodifikovaného slnečnicového lecitínu. Ten zabezpečí, že molekuly vitamínov a minerálov sa dostanú neporušené až do krvi. Lecitín prispieva aj na udržanie normálnej funkcie pečene, k správnej látkovej premene lipidov a homocysteínu. S každou dávkou lipozomálneho doplnku stravy tak navyše prijmete aj riadnu dávku prospešného lecitínu.

K tomuto lipozomálnemu komplexu si môžete pridať lipozomálny Imunity Booster s lyzínom, ktorý je vhodný najmä pre tých, ktorí bojujú s herpetickými problémami. Lyzín je esenciálna aminokyselina, ktorá podporuje správnu činnosť nášho imunitného systému.

Lipozomálny Imunity Booster

Pri oslabenej imunite, chrípkach, covide a oparoch.

Novým unikátnym pomocníkom pri podpore obranyschopnosti organizmu pred ochoreniami je lipozomálny prostriedok Mushroom komplex, ktorý je vytvorený z kombinácie šiestich najefektívnejších medicinálnych húb, ktoré sa oddávna využívajú na podporu imunity.

Lipozomálny MUSHROOM COMPLEX - medicinálne huby

Lipozomálny extrakt 6 najúčinnejších medicinálnych húb.

Z byliniek imunitu podporíte gemmoterapiou v kombinácii tinktúry SV8 kalísia-eleuterokok spolu s tinktúrou Carcinae.

Na dlhodobé užívanie určite odporúčame Reishi Rg 30. Reishi môžete užívať dlhodobo nielen pri problémoch s imunitou ale i pri kožných problémoch a dermatitídach. 

V druhom kroku svoj organizmus zásobte dostatkom kolagénu, ktorý zabezpečí zdravé kĺby a chrupavky, veľmi dobre pôsobí pri problémoch s platničkami, stará sa o pevnosť tkanív, svalov a šliach. Môžete teda vyskúšať náš lipozomálny kolagén komplex.  Kľúčovú úlohu v zdraví kĺbov hrá lipozomálna kĺbová výživa, ktorá sa postará o zdravie kĺbov, ako chrupavky, subchondrálnych kostí, o dostatok synoviálnej vnútrokĺbovej tekutiny a podporu svalov.

Ak potrebujete pri zimných športoch rýchlo doplniť energiu, ponúkame vám výnimočný energetický a čisto prírodný shot miracle boost. Máme ho v ponuke pre vás aj vo vrecúškach, a to v praktickom balení na cesty - v shotboxoch. Chránia dávku prípravku pred akoukoľvek kontamináciou, takže vám bude k dispozícii kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho môžete mať jeden shot vždy pri sebe a môžete si ho pridať do obľúbeného nápoja, vypijete a tento zázrak vo vašom organizme urobí to, čo potrebujete – dodá energiu a naštartuje vaše telo k ďalšiemu výkonu

Premium lipozomal MIRACLE BOOST super energia shotbox
Novinka

Premium lipozomal MIRACLE BOOST super energia shotbox

Praktické balenie Miracle boostu na cesty.

Nikdy nezabúdajte po pohybovej aktivite na regeneráciu. Tu môžete využiť lipozomálny glutation. Je hlavným vnútorným antioxidantom a je nevyhnutne potrebný pre každú bunku nášho tela. Taktiež odporúčame lipozomálny super antioxidant, ktorý predchádza chronickým zápalovým ochoreniam, je vhodný pri zimných športoch pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoju fyzickú výkonnosť, regeneráciu a starajú sa o svoje zdravie.

Večer po lyžovačke a iných športových aktivitách určite dobre padne prírodný kúpeľ – kĺby a chrbát. Svojím zložením pomáha pri rôznych problémoch s pohybovým aparátom. Môžete ho využiť okrem iného i pri chorobách ako sú reuma, dna, zápaly kĺbov, bolesti chrbta, ale tiež aj pri únave na osvieženie svalov. Pomôže vám vysporiadať sa aj s únavou a stresom. Kto chce podporiť po celom dni dýchacie cesty, môže si do kúpeľa pridať prírodný kúpeľ na dýchacie cesty, ktorý môže zlepšovať dýchacie problémy, zápalové stavy, astmu, zápaly horných dýchacích ciest, ale tiež regenerovať dýchacie cesty. Ak nemáte po ruke žiadny z týchto kúpeľov, môžete si ich nahradiť esenciálnymi olejmi v medicinálnej kvalite, ktoré môžete pridať do trošky mlieka, stačí 1-2 kvapky oleja, napr. eukalyptus, jedľa, borovica,... zamiešate, vlejete do kúpeľa a už si len vychutnávate relax. Potom natriete svoje svaly unikátnym sustarad krémom zloženým z veľkého množstva liečivých rastlín a prírodných prostriedkov, ktoré majú silné protizápalové a analgetické účinky. Odporúča sa pri bolestiach a zápaloch kĺbov, ale aj ďalších častí pohybového ústrojenstva, svalov a šliach. Taktiež pri potrebe regenerovať kĺbovú chrupavku. Bylinky majú vplyv aj na tvorbu kĺbového maziva, takže kĺbová chrupavka po aplikácii tohoto krému je menej zaťažovaná. Na masáže je tiež vhodný ľubovníkový olej. Taktiež si môžete z neho urobiť aj obklad. Nanesiete ho v kombinácii so sustarad krémom, prekryjete potravinárskou fóliou, necháte pôsobiť cca 30 minút, potom zľahka rozotriete a budete cítiť príjemné uvoľnenie.

Keď nemáte radi kúpeľ celého tela, odporúčame len kúpeľ nôh. Do väčšej nádoby dáte príjemne teplú vodu, do ktorej kvapnete ľubovníkový olej, postavíte sa do vody a pomaličky vo vode stúpate. Môžete si pred seba dať stoličku s operadlom, aby ste sa prichytili. Budete vo vode stúpať cca 5 minút, nohy sa pekne uvoľnia. Potom ich zľahka natriete sustarad krémom alebo ľubovníkovým olejom a oddychujete.  


Nečakajte, kým bude neskoro! Je čas pripraviť svoje telo na zimné radovánky. Nechajte si poradiť našou príručku "Zimné dovolenky" a zabezpečte si, že vaša lyžovačka alebo turistika bude nielen nezabudnuteľná, ale aj prospešná pre vaše zdravie. Stačí jeden malý krok k tomu, aby ste sa stali hrdinami svojej dovolenky. Váš organizmus vám poďakuje – zaslúžite si to...

Ing. Pavol Machnič & Mgr. Dagmar Machničová

Mohlo by vás zaujímať

Sila prírody v bylinných prípravkoch a kozmetike

Množstvo výrobcov sa snaží skryť sa za silu prírody deklarovaním, že ten jeho výrobok je preto dobrý, že je prírodný. Toto tvrdenie...

10.11.2015
3587 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní