barettov pazerak , vela kyseliny

Prosim, rada by som sa spytala aj na problem, ktory trapi mojho manzela - a to nadmerna tvorba zaludocnej kyseliny ,ktora vyustila az do hrozby diagnozy- Barettov syndrom - hrozba rakoviny pazeraka. Manzel uziva kazdy den lieky - typu pantoprazol, Emanera atd. ale radi by sme ich postupne vysadzovali a nabehli na prirodnu liecbu. Viete nam prosim poradit . Predpokladam, ze v jeho pripade zohrava dolezitu rolu aj stres a dusevna nepohoda- je velmi citlivou osobou. Dakujem velmi pekne za pomoc.
Kaliakra
1340 5 27.7.2013
admin
1.8.2013 2:19
Dobrý den, pro vašeho manžela doporučuji užívat současně tinktury eleuterokok T6, penízovka T35, dub P12, po využití dubu vzít jalovec P15 a po využití jalovce nakonec ořešák americký P38. Po využití můžete kúru zopakovat ještě jednou, hodně zdraví
Mgr.J.Podhorná
Kaliakra
5.8.2013 6:44
Dakujem vám velmi pekne za manžela aj za mňa.Vyskúšam mu objednať - mne až po dobratí kúry Jukl
Eva
6.8.2013 8:18
Mala som Barettov pažerák IV. stupňa pre 1O rokmi. Už sa nepamätám aké lieky som vtedy užívala, ale dostala som sa z toho. Doteraz však užívam Helicid 1 tabl. každé ráno na zníženie tvoby žalúdočnej kyseliny. Neviem bez neho existovať. Keď ho zabudnem ráno užiť ihneď keď niečo zjem začne ma páliť zaha. 1x ročne chodím ku gastroenterologovi na kontrolo - gastroskopiu. Zatiaľ všetko v poriadku.
Marián
6.8.2013 8:27
Mal som rovnaké problémy. Vyskúšal som "všetko" od alopatických liekov cez bylinky, tinktúry, oleje energetické liečenia. Všetko na chvíľu pomohlo, ale vždy sa to vrátilo. Ani jeden s týchto postupov neodstraňuje príčinu. V mojom prípade to bol stres. V súčasnosti používam techniku odstránenia stresu holotropným dýchaním. Keď cítim, že sa dostávam do stresu cca 10x sa holotropne nadýchnem a vydýchnem. V prípade potreby po krátkej prestávke zopakujem. Tento postup doplňujem užívaním valeriánky poľnej (do šalátov) a neprejedám sa. Každé jedlo do tretiny žalúdka, ďalšie jedlo o 5 hod. Problémy sú fuč. Sem tam sa ešte vyskytne mierne prekyslenie čo však ako prvá pomoc vyrieši lyžička sódy bikarbóny.
Marián
6.8.2013 8:46
Pozabudol som na čerstvý zázvor tesne pred jedlom a kapucínku väčšiu do šalátov (kvet, listy, púčiky).
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní