Nové produkty od pani Mgr. Podhornej

5129 zobrazení

Vážení priatelia. Dovoľujeme si Vás upozorniť na nové výrobky našej známej bylinkárky pani Mgr. Podhornej, kde najmä bazová tinktúra a Mamma gél môžu byť zaujímavé produkty, pretože na našom trhu niečo podobné naozaj chýba.

1. Bazová tinktúra - Tinktúra je zhotovená z mladých listov a kôry bazy čiernej. Pomáha nám preventívne s rozpúšťaním zdurených...
zdroj: google.com

1. Bazová tinktúra - Tinktúra je zhotovená z mladých listov a kôry bazy čiernej. Pomáha nám preventívne s rozpúšťaním zdurených uzlín po tele, hlavne u prsných žliaz a je vhodným pomocným prostriedkom boja proti vzniku nežiaducich procesov v lymfatických uzlinách a na koži.

2. Olej z Divozelu - Olej z kvetov divozelu má protizápalové a hojivé účinky. Môžeme ho použiť k obkladom na rany a bercové vredy. Veľmi vhodný je pri zápaloch ušných a nosných, kedy výterom oboch dutín sa zápal zlepšuje.

3. Olej z Lopúcha - Patrí k najlepším bylinkám v dermatológii. Podporuje rast vlasov, pomáha hojiť zle sa hojacie rany, je výborné dermatologikum a vynikajúcich účinkov bolo dosiahnuté pri liečbe ekzémov, podľa ruskej literatúry aj zastaralých ekzémov.

4. Mamma gel - Zmes zhotovená z bazy čiernej, koreňa lopúcha a čagy, je pomocným prostriedkom pri zápaloch a zdurených uzlinách, pomáha rozpúšťať bulky v prsiach a preventívne je pomocným materiálom pri všetkých zápalových procesoch žliaz.

Taktiež dávame do pozornosti, že niektoré olejčeky - Myrtový, grepový, ale aj lopúchový bude dostať po novom aj vo väčších baleniach.

Mohlo by vás zaujímať

Čo ponúka letná záhradka

Už historická skúsenosť potvrdzuje, že mnohé potraviny, ktoré človek postupne spoznával, obsahujú látky prospešné ľudskému zdraviu....

2.8.2011
4194 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní