Seminár o gemmoterapii

4337 zobrazení

Vážení priatelia. Dovoľte nám pozvať Vás na seminár o Gemmoterapii s českou bylinkárskou legendou pani Mgr. Podhornou a slovenskými fytoterapeutmi Mgr. Dagmar Machničovou a Ing. Pavlom Machničom.

Gemmoterapia - tinktúry z púčikov rastlín je veľmi dôležitý prvok, ktorý môžeme zahrnúť do našich každodenných životov a preto na...
zdroj: google.com

Gemmoterapia - tinktúry z púčikov rastlín je veľmi dôležitý prvok, ktorý môžeme zahrnúť do našich každodenných životov a preto na seminári si hovoríme hlavne o gemmoterapii, modernej a v súčasnosti najúčinnejšej forme fytoterapie.

Zameriame sa teda na liečbu púčikmi, čo je fytoterapia 3. tisícročia. Povieme si komplexné bylinkové kúry z púčikov zamerané na najčastejšie zdravotné problémy.

Povieme si aký by mal byť správny prístup k fytoterapii aj keď nie ste a nebudete bylinkári. Ako môže normálny človek bez hlbších znalostí fytoterapie zapojiť bylinky do každodenného života.

Nie každý musí byť bylinkár, ale každý môže využívať pomoc z prírody, pretože tá je neustále okolo nás. Konečná harmónia tela a mysle to je ten najdôležitejší princíp pri zdravej strave, ktorú môžeme denne obohatiť napríklad o bylinky a ďalšie prírodné produkty.

Gemmoterapia prináša pozoruhodné výsledky i pri ťažko liečiteľných chorobách, napr. pri borelióze, pri rôznych krvných a nervových ochoreniach.

Legendou v praktickej výrobe gemmoterapie je česká bylinkárka pani Mgr. Podhorná. Gemmoterapia sa šírila najmä vo Francúzsku kvôli Paulovi Henrymu - zakladateľovi gemmoterapie a dnes je najviac rozvinutá vo frankofónnych krajinách; okrem materského Francúzska, je to najmä Belgicko, Kanada a pohraničné oblasti Švajčiarska, Talianska a Španielska. Od roku 1998 je to aj Česko a najnovšie Slovensko. Práve pani Podhornej teda vďačíme za to, že Česko bolo prvou nefrankofónnou krajinou, na svete, kde sa gemmoterapeutiká začali hromadne nielen používať, ale i vyrábať.

S pani Mgr. Podhornou spolupracujeme už takmer 10 rokov a na Slovensku sme generálny partner jej firmy Naděje. Mgr. Dagmar Machničová spolu s Mgr. Podhornou vedú na Slovensku najväčšiu poradňu gemmoterapie. Ak si chcete rozšíriť obzor a spoznať túto úžasnú formu bylinkárstva, radi Vás privítame na našich seminároch Gemmoterapie.

Lektori: Mgr. Podhorná, Mgr. Dagmar Machničová, Ing. Pavol Machnič

Seminár o Gemmoterapii sa koná v Považskej Bystrici 30.4.2016, od 10:00 do cca 18:00.  Prihlásiť sa môžete na dasa@zdravysvet.sk

Počet miest je limitovaný, v Čechách sú už všetky semináre s pani Mgr. Podhornou plne obsadené, preto sa prihláste čím skôr.

Mohlo by vás zaujímať

Lipozomálny kolagén: Správna voľba pre tvoju pokožku, šľachy, kĺby a celý pohybový aparát

Kolagén, ktorý je bezpochyby zázračným doplnkom pre zdravie, hrá kľúčovú úlohu v našom tele a je jednou z najdôležitejších súčastí...

29.9.2023
1536 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní