Peklo menom borelióza

27739 zobrazení

Aj keď sa môže zdať, že toto rozprávanie prichádza po hlavnej sezóne malých zabijákov menom kliešte, práve teraz mnoho ľudí začína mať problémy po jarných a letných nákazách boreliózou.

Lúsknutím prsta sa pre mnohých zmenil život tak, ako by si ho nepredstavovali ani v najhoršom hororovom sne.  Mnohí, aj keď po preliečení...
zdroj: google.com

Lúsknutím prsta sa pre mnohých zmenil život tak, ako by si ho nepredstavovali ani v najhoršom hororovom sne.

Mnohí, aj keď po preliečení antibiotikami práve teraz začínajú mať mimoriadne ťažké zdravotné problémy, ktoré už vôbec nepripisujú práve nedávno liečenej borelióze. Slabosť, srdcové arytmie, bolesť celého tela, bolesť kĺbov... 

Toto je len časť symptómov, ktoré človek pociťuje a ktoré ho vyženú k lekárovi. Kamkoľvek človek ide, všade mu príde zle a príčina je neznáma. Navyše veľmi často problémy ani zďaleka nepripomínajú, že by mohlo ísť o boreliózu. Často má človek problémy, ktoré postihujú srdcovo cievny a nervový systém.

Človek môže mať prejavy depresie, ale aj chronickej únavy či vážne problémy so srdcom. EKG ani ECHO srdiečka však nič neukážu. Človek teda chodí od jedného lekára k druhému a nikto mu nevie pomôcť, lebo len málokoho napadne, že tie problémy môžu byť buď z neliečenej boreliózy, alebo z celkom nevyliečenej boreliózy.

Človeku je stále horšie a horšie, začína mať o seba strach. Jeho okolie je tiež touto situáciou riadne vystrašené. Lekári toho tiež začínajú mať dosť a považujú týchto ľudí za hypochondrov, poprípade ich posielajú na psychiatriu.

Čo sa to deje? Prečo vznikajú tieto problémy aj u ľudí, ktorí boli preliečení dávkou antibiotík?

Borélie majú zaujímavú schopnosť vytvoriť okolo seba ochrannú cystu, ktorá odoláva antibiotikovej liečbe. Cysty dokážu odolávať antibiotikám takmer mesiac. Ani veľa lekárov toto nepozná a predpíše pacientovi jednu - dve dávky antibiotík, ktoré nedokážu zlikvidovať celú nákazu v tele, alebo predpíše nesprávne antibiotikum, ktorého molekuly nedokážu prejsť cez tzv. hematolikvórovú bariéru v mozgu a práve tam môžu borélie, ale aj iné „potvorky" prežívať.

Ani v prípade správnej a úspešnej liečby nie je zaručené, že bude v budúcnosti všetko v poriadku. Pokiaľ bol zasiahnutý nervový alebo srdcovo cievny systém, rekonvalescencia môže byť veľmi zdĺhavá a nie vždy veľmi úspešná.

Práve pre vás, alebo pre vašich príbuzných či priateľov, ktorí majú podobné problémy, je tu pomoc z prírodnej bylinkárne. Veľmi veľa ľudí, ktorí už stratili nádej na vyliečenie aj vďaka kombinovanej liečbe klasickou medicínou doplnenou o správne bylinné prípravky sa mohlo opäť vrátiť do normálneho života. Opäť mohli začať pracovať a jednoducho žiť život. Opäť sa mohli začať smiať a tešiť sa zo svojho okolia. Ich život začal byť zmysluplný ako „dávno pred tým".

Priekopníčkou v alternatívnej liečbe boreliózy vn Čechách je známa česká bylinkárka pani Mgr. Jarmila Podhorná, ktoré je známa aj na Slovensku ako výrobkyňa gemmoterapie - bylinných tinktúr z púčikov rastlín. Pani magistra v Čechách už dlhé roky spolupracuje s lekármi, ktorí sa špecializujú na liečbu boreliózy.

Po rokoch bádania objavila tú správnu kombináciu bylinných tinktúr, ktoré sú účinné pri doliečovaní, alebo liečbe boreliózy. Takto vznikli dve základné kúry na liečbu, doliečovanie a rekonvalescenciu po borelióze, a to kúra K24 a pokračovacia kúra K24A .

Jej dlhoročný spolupracovník a slovenský fytoterapeut Ing. Pavol Machnič sa už dlhé roky venuje špeciálne borelióze a vyvinul ďalšie postupy liečenia boreliózy prírodnými postupami.

Práve vďaka tomu v súčasnosti Vám už vieme ponúknuť aj ďalšie komplexné bylinkové kúry radu B, ktoré odporúčame hlavne pri silnej akútnej borelióze, ale aj pri ťažkých chronických formách boreliózy.

Základným pomocníkom pri doliečovaní je tinktúra z púčikov Topoľa čierneho P46.

Základná kúra obsahuje okrem neho ešte brezu na vyčistenie organizmu, borievku na regeneráciu pečene a zmes borovice, čiernej ríbezle a vinnej révy na regeneráciu kĺbov. Podľa individuálnych problémov sa pridávajú aj ďalšie tinktúry, ktoré liečia konkrétne problémy - ako sme už spomenuli, pečeň borievkou, či maralím koreňom, kĺby jelšou, borovicou , únavu lieskou a nervové problémy lipou.

Taktiež individuálne podľa stupňa postihnutia sa určuje doba užívania jednotlivých tinktúr. U veľkej väčšiny pacientov nastáva výrazné zlepšenie už počas užívania prvej kúry. Väčšinou sa však užívajú dve po sebe idúce kúry. Svoj zdravotný stav pacienti môžu konzultovať aj priamo s pani Mgr. Podhornou a pani Mgr. Machničovou, ktoré majú na Slovensku na portáli Zdravý svet bylinkovú poradňu.

To, čo je borelióza, dokáže pochopiť len človek, ktorý ju prekonal. Len malé percento „šťastných" malo len minimálne problémy pri nákaze boreliózou. Veľkú väčšinu pacientov, ich ťažké zdravotné problémy postupne vyradili z normálneho života, z práce a odsúdili ich na život spoza múra paneláku či rodinného domu.

Pre týchto ľudí dávam na papier tieto slová, aby mohli opäť začať žiť a po tejto ťažkej skúsenosti opäť mohli okolo seba šíriť radosť. Chcem, aby vedeli, že nádej na úplné vyliečenie existuje a skrýva sa v holistickom - celostnom prístupe západnej medicíny, veľkého zázraku v malých fľaštičkách, v ktorých sa ukrývajú tinktúry z púčikov rastlín a poprípade serióznej alternatívnej medicíny.

Aby ma niekto zle nepochopil, chcem zdôrazniť, že pri liečbe boreliózy je dôležitá aj správna liečba správnymi antibiotikami, samozrejme v správnej dávke (aby nepôsobili len bakteriostaticky, ale bakteriocídne) a po presne určenú dobu. Častokrát táto minimálna doba presahuje viac ako mesiac antibiotickeej liečby. 

Ako doplnkovú liečbu, alebo na doliečenie sú jednými z najvhodnejších prírodných prostriedkov práve bylinné tinktúry z púčikov rastlín od pani Mgr. Podhornej. Určite môžeme odporučiť na podpornú liečbu aj rôzne druhy alternatívnych terapií. 

Na základe mnohých spätných väzieb od Vás, môžeme konštatovať, že práve bylinné tinktúry od firmy Naděje pomohli veľa ľuďom zbaviť sa úplne boreliózy.

Téme liečby boreliózy sa venujem aj v ďalších článkoch. Odporúčam môj najnovší článok Lymská borelióza: Viete, aké sú jej príznaky a následky?

Ing. Pavol Machnič www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Zdravo a chutne, to je náš štýl - denný jedálniček

Takto potom v harmónii tela i ducha môžeme žiť ten naozajstný zdravý životný štýl a užívať si plody takéhoto života. Všetci vieme,...

10.11.2014
11257 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní