Silenos, jódový zázrak z hlbín našej Zeme

10900 zobrazení

V roku 1996 v oblasti St Martin na rieke Mura, v severnom Chorvátsku, v lokalite termálnych kúpeľov so silnými balneologickými vlastnosťami bol objavený nový prameň. Dali mu názov Filipan. Miesto, kde pramení Filipan, je známe už od doby Keltov a Panónskych Illyrianov.

  V 1. storočí pred naším letopočtom na tomto mieste stálo rímske mesto Halicanum. Už vtedy, starousadlíci a vojaci dávnych kultúr poznali...
zdroj: google.com

V 1. storočí pred naším letopočtom na tomto mieste stálo rímske mesto Halicanum. Už vtedy, starousadlíci a vojaci dávnych kultúr poznali blahodárne, liečivé vlastnosti tejto vody a pôdy. To čo využívali starí Rimania, máme v súčasnosti k dispozícii aj my vďaka tomuto cennému prameňu.

Jedinečnosť a výnimočnosť vody prameňa Filipan, potvrdil aj Ústav fyzikálnej medicíny a medicíny rehabilitácie, lekárskej fakulty University of Zagreb. Tieto výskumy ukázali extrémnu mineralizáciu tejto pramenitej vody a potvrdili, že táto voda môže byť klasifikovaná ako minerálna, jódna, fluórna, sódno-chlór-hydrouhľovodíková studená voda.

Práve kvôli tomuto má táto pramenitá voda tak efektívny účinok na lupienku, neurodermitis, chronické ekzémy, plesňové infekcie, otvorené rany, herpes, mladistvú nečistotu pleti, akné, seboroickú dermatitídu, ale aj reumatické bolesti.

Jediným problémom prameňa bola v minulosti jeho veľmi nízka výťažnosť, ktorá činila len 100 l vody za 24 hodín. V súčasnosti je výťažnosť prameňa cca 60l za hodinu, ale aj tak celosvetová dostupnosť tejto unikátnej vody je výrazne limitovaná.

Vzhľadom na cennosť tejto vody, väčšina vody sa využíva na výrobu krémov s názvom Silenos, ktorých aktivita vzhľadom na pokožku je unikátna. Tieto unikátne krémy obsahujú viac ako 70% z tejto prírodnej pramenitej vody.

Krémy Silenos ® Beauty a Harmony patria k jedným z najlepších svetových krémov na pokožku s mohutným prospešným účinkom. Vo veľa prípadoch sú jedinou alternatívou kortikosteroidových krémov. Mnohí naši zákazníci tak môžu byť vďaka Silenosu bez kortikoidov.

Silenos ® krémy neobsahujú zložky živočíšneho pôvodu a nie sú testované na zvieratách. Krémy Silenos ® majú maximálny efekt pre citlivú a dermatologicky citlivú kožu.

Silenos ® Harmony

Keďže sa potvrdila mimoriadna účinnosť Silenosu na chorú a problematickú pokožku, začala sa vyrábať aj Beauty verzia Silenosu, pre krásu a dlhodobú mladosť pokožky.

Krémy Silenos nájdete len v 6 krajinách sveta a jednou z nich je výnimočne aj Slovensko. Tento jódový zázrak je Vám k dispozícii len cez náš Zdravý svet.

Vzhľadom na to, že v súčasnosti výdatnosť prameňa umožňuje získať aj časť prebytku vody, čoskoro bude na trhu aj balená voda Silenos, ktorá sa pri ťažkých kožných problémoch bude využívať ako prvý krok pred použitím krému.

Pravidelným používaním krému sa naša pokožka stáva jemnou a hladkou, čím vytvára neobyčajný pocit pohody a komfortu. Krémy Silenos ® obsahujú čisté prírodné ingrediencie. S ich účinkom sa oboznámilo množstvo užívateľov za posledných 15 rokov.

Veľa úspechov s jedinečným Silenos krémom.

Ing. Pavol Machnič, redakcia www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Čo nás vedie k bylinkám

„Lekár lieči, príroda uzdravuje."                                   Hippokrates Život na Zemi už od svojho vzniku sa riadi...

9.5.2012
5739 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní