Lipozomálne ceramidy na pitie –⁠ najmodernejší prístup ku kráse pokožky

3569 zobrazení

Počuli ste vôbec o ceramidoch v kozmetike a o tom aké sú mimoriadne dôležité pre krásu celej pokožky na našom tele? Ak nie, potom vám poskytneme zaujímavé informácie o tomto vedeckom prístupe k vašej kráse.

V tomto článku sa dozviete:   	Čo sú to ceramidy? 	Aký je rozdiel medzi ceramidmi a bežnými prípravkami? 	Ako fungujú lipozomálne ceramidy?...
zdroj: google.com

V tomto článku sa dozviete:

Čo sú to ceramidy?

Ceramidy sú molekuly tukov, ktoré sú prirodzenou súčasťou našich bunkových membrán. Tvoria až 50% našej kožnej bariéry a sú nevyhnutné pre udržanie správnej hladiny kožnej vlhkosti. Tvoria ochrannú vrstvu pokožky a pri nedostatku ceramidov sa pokožka rýchlo dehydruje, následkom čoho je suchá, svrbiaca, ale aj náchylná k poškodeniu. V kozmetickom priemysle sa ceramidy pridávajú do krémov, kozmetických sér a ďalŠích prostriedkov na nanášanie na pokožku.

Aký je rozdiel medzi ceramidmi a bežnými prípravkami?

Keďže naša pokožka má viacero vrstiev, väčšina prípravkov, ktoré sa nanášajú na pokožku dokáže ovplyvniť len horné štruktúry pokožky. Do hlbokých vrstiev prenikne len veľmi málo kozmetických prípravkov.

Ďalším problémom kozmetických prípravkov je to, že pôsobia len tam , kde ich nanesiete. Len minimum ľudí si nanáša kozmetické prostriedky na komplet celé telo.

V roku 2011 vo Francúzsku po vedeckých výskumoch prišli na to, že je možné ceramidy prijímať mimoriadne efektívne aj pitím v podobe ceramidálneho drinku. Následne tento ultramoderný postup získal ocenenie, ktorý odštartoval revolúciu v prístupe ku kráse celého tela.

K mnohým sa však táto informácia ešte nedostala a tak sme sa rozhodli prispieť aj my aktívne do tohoto procesu. Podarilo sa nám technologicky zvládnuť lipozomálnu vysokovyužiteľnú výrobu ceramidov na perorálne použitie a tak prichádzame na európsky trh prvý krát s lipozomálnym ceramidálnym prípravkom Beauty.

Nové tajomstvo krásy, to sú ceramidy na pleť alebo na vlasy, ktoré výrazne pomáhajú zachovať pružnosť a integritu pokožky vo všetkých jej hĺbkových štruktúrach. Mladosť a hydratácia pokožky závisí od týchto kľúčových lipidov.

Pri starnutí začíname strácať ceramidy, čo má za následok suchšiu a svrbivú pokožku, ťahavé pocity a následne vrásky. Doteraz sme ich doplňali len lokálne krémami a pleťovými sérami. Teraz ponúkame aj možnosť príjmať ceramidy v tekutom sére na pitie.

Ako fungujú lipozomálne ceramidy?

Orálne užívanie fytoceramidov pomáha obnoviť obsah ceramidov úplne celej pokožke tela, nielen lokálne. To je ten obrovský rozdiel oproti lokálnym vonkajším produktom. Naviac perorálne použitie pôsobí presne opačne ako krémy, pôsobí od najvnútornejších štruktúr pokožky až po povrchovú vrstvu. Je to dokonalý zvlhčovač a regenerátor pre hladkú a mladistvú pokožku, vypĺňa vrásky a dodáva pokožke zdravý lesk a elasticitu.

Krása zvnútra je miestom, kde sa stretáva kozmetika a výživa. Je to nový spôsob, ako sa starať o našu pokožku zvnútra von s pokrytím celého tela.

Náš výrobok obsahuje špičkový francúzsky patentovaný komplex ceramidov CERAMOSIDES ™ a digalaktozyldiglyceridov v extrakte polárnych lipidov zo pšenice. CERAMOSIDES ™ poskytujú vysoký výkon, sú trendové, je to veda v priamom prenose, sú vysoko koncentrované, ale aj prírodné a zdravé.

Poďme si názorne ukázať ako ceramidy hrajú kľúčovú úlohu vo funkcii vodnej bariéry pokožky. CERAMOSIDES ™, dodávajú ceramidy krvným obehom do vnútornej vrstvy pokožky a poskytujú úplné pokrytie tela. Toto nie je možné dosiahnuť natieraním v krémoch a v sérach.

Kožná epidermis sa skladá z buniek, ktoré vyzerajú ako „tehly“. Ceramidy sú hlavnou zložkou "cementu" medzi týmito tehlami a zohrávajú kľúčovú úlohu v bariérovej funkcii kože. Ako to v skutočnosti vyzerá je zobrazené na obrázku.

Ako vidieť na obrázku, pokožka s našimi ceramidmi sa dehydatuje výrazne menej a ostáva hydratovaná, pružná a elastická.

Ešte jeden obrázok s deailným zobrazením a porovnaním hydratovanej a dehydrovanej pokožky, kde je nedostatok ceramidov.

Obsah ceramidov sa s vekom a počas zimy prirodzene znižuje. Ak nie je dostatok ceramidov, voda sa cez epidermis stráca, čo vedie k suchosti a starnutiu pokožky. CERAMOSIDES™ prináša nové ceramidy do pokožky prostredníctvom krvného obehu a pomáha obnoviť vodnú bariéru a doplniť trhliny. Pokožka je hydratovanejšia a napnutejšia.

WIN - WIN efekt: Samozrejme, ak máte krém alebo pleťové sérum s ceramidmi, pitie ceramidov výrazne podporí vašu ceramidálnu kozmetiku a vytvorí tzv. win-win kombináciu pre super efekt na vašej pokožke.

Nutrikozmetika je najmodernejší prístup ku kráse. Orálna cesta prináša mnoho výhod. Nie je potrebné na pleť  nanášať kvantá kozmetických prípravkov. Vďaka lipozomálnym ceramidom obsiahnete komplet celé telo. 

Účinok CERAMOSIDES™ bol vedecky dokázaný 2 klinickými štúdiami a Ceramosidy získali 1. miesto v ocenení Silver Scientific Excellence Award.

Aké sú výhody našich lipozomálnych ceramidov?

Špecifický proces čistenia umožňuje úplnú elimináciu zvyškového pšeničného lepku v konečných výrobkoch CERAMOSIDES®, takže naše lipozomálne ceramidy môžu piť aj ľudia s bezlepkovou diétou. Ceramidy vyrobené vo Francúzsku sú teda 100% vegan, GMO free, gluten free.

Naše CERAMOSIDES™ sú najsilnejší prírodný zdroj fytoceramidov.

  • CERAMOSIDES™ boli vyvinuté tak, aby poskytovali účinný zdroj perorálnych fytoceramidov:
  • vysoko koncentrovaný zdroj fytoceramidov z pšenice,
  • obsahujú zosilňovač účinnosti: digalaktozyldiglyceridy (DGDG),
  • prírodné, vegánske a bezlepkové (v súlade s predpismi FDA a EÚ),
  • bez GMO a bez konzervačných látok.

Patentovaný komplex CERAMOSIDES™, vysoko koncentrovaný vo fytoceramidoch a digalaktozyldiglyceridoch, ponúka efektívne riešenie pre krásu pleti s klinicky študovaným hydratačným účinkom a exkluzívnym účinkom proti starnutiu*.

CERAMOSIDES™ testované po 56 dňoch:v porovnaní s placebom, potvrdili, že chránia pokožku pred stratou elasticity. V teste sa ukázali:

  • viditeľne stiahnuté póry,
  • textúra pokožky vyhladená o 33%,
  • o 73 % znížená drsnosť pokožky.

Rýchle pôsobenie: Na obrázku vidíte progres od suchej po veľmi hydratovanú pleť len za 60 dní. 

Klinické testy preukázali:

  • účinok proti starnutiu a zlepšenie vzhľadu pokožky,
  • CERAMOSIDES™ pomáhajú zachovať integritu kolagénovej siete,
  • CERAMOSIDES™ pomáhajú zachovať pružnosť a integritu pokožky,
  • CERAMOSIDES™ pomáhajú znižovať oxidačný stres a následné starnutie buniek.

Vďaka nízkej dennej dávke možno CERAMOSIDES™ jednoducho použiť vo viacerých galenických formách a pre rôzne formulácie nutrikozmetiky, vrátane produktov zameraných na mužov, atopickú alebo zrelú pleť.

Najčastejšie otázky spojené s lipozomálnymi ceramidmi v kozmetike

Niekoľko otázok, ktoré by Vás mohli zaujímať:

  • Aká je stabilita Ceramosides v alkalickom a kyslom pH ?

Ceramidy sú stabilné v širokom pH rozsahu.

  • Aké sú interakcie Cermosides s inými látkami ako napr. antibiotiká, šťava z citrusov, mlieko ? S čím sa nemôžu Ceramosides kombinovať ?

Nie sú známe interakcie alebo nevhodné kombinácie.

  • Ako sa pripravuje nápoj z Ceramosides ?

Nemusíte nič pripravovať. Naše perorálne sérum je okamžite pripravené na použitie. 2x denne nalačno si do odmerky nalejte odporučaný objem ceramidálneho séra a vypite. Chuť je celkom príjemná. Prípravok sme dochutili prírodnou arómu s príchuťou cherry a tutti fruti. Emulzia je homogénna a veľmi stabilná aj bez použitia emulgátorov. Emulzia má opalescenciu. Vo vode má jemne charakteristickú chuť, v aromatizovaných nápojoch (džús, voda, cola) chuť sa nemení, ale charakteristická chuť je mierne potlačená. Pri aromatizovaných nápojoch sa na povrchu vysadili malé olejovité kvapky, to ale nie je závada produktu.

Toľko v krátkosti o našom novom lipozomálnom prípravku Beauty pre vás. Tak ako pre tisíce ľudí v západnej Európe, tak  je od teraz naše sérum dostupné pre všetkých na Slovensku a v Čechách. Pripojte sa k ľuďom, ktorí chcú byť čo najdlhšie krásni. Verím, že naše lipozomálne ceramidy prispejú k dlhej mladosti pokožky celého vášho tela.

Ing. Pavol Machnič, redakcia www.zdravysvet.sk

Foto: John Vasilopoulos, Stefan Kellerinna mikitas from Pixabay

Mohlo by vás zaujímať

Psychológia chorôb I.

Kam smeruje naša moderná západná civilizácia a s ňou moderná medicína? K preplneným klinikám a nemocniciam, kde v prípade zdravotného...

22.9.2010
6990 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní