Ponuka spolupráce

3338 zobrazení

Vážení priatelia a obchodní partneri,  dovoľte nám ponúknuť Vám unikátne bylinné prípravky, jednu z najúčinnejších foriem fytoterapie...
zdroj: google.com

Vážení priatelia a obchodní partneri,

dovoľte nám ponúknuť Vám unikátne bylinné prípravky, jednu z najúčinnejších foriem fytoterapie - a to vo svete čoraz známejšiu gemmoterapiu. Veríme, že tieto výnimočné prípravky obohatia Vaše predajničky a stanú sa perlami Vášho sortimentu, tak ako sa stali perlou našej bylinkárne Zdravý svet.

www.zdravysvet.sk sa stal generálnym partnerom firmy Naděje, známej českej bylinkárky pani Mgr. Jarmily Podhornej, ktorá je aj zároveň najväčším výrobcom týchto produktov v strednej a východnej Európe.

Gemmoterapia to sú vlastne maceráty z púčikov rastlín, ktoré sa pri liečbe kombinujú s macerátmi z dospelých bylín. Kombinácia týchto prípravkov má úžasné liečivé vlastnosti a veľmi pozitívny ohlas medzi ľuďmi. Veľmi zaujímavá je aj predajná cena týchto produktov od 4,30 do 5,99 Eura, takže tieto produkty sú naozaj dostupné v podstate každému človeku.

Gemmoterapia prináša pozoruhodné výsledky aj pri ťažko liečiteľných alebo neliečiteľných chorobách západnou medicínou, napr. pri borelióze, pri rôznych krvných a nervových ochoreniach, poruchách spánku, pri neplodnosti, cystách, myómoch, nádoroch, cukrovke, mononukleóze, alergiám a mnohým ďalším chorobám. Kombináciou rôznych tinktúr dokážete bojovať takmer proti každej chorobe.

V našej prírodnej bylinkárni si môžete vybrať z kompletného sortimentu gemmoterapeutík českej firmy Naděje, ktorá ich vyrába od roku 1998. Naděje sa špecializuje na výrobu bylinných tinktúr, mastí, olejov a výluhov. Svoju povesť založila na kvalite svojich výrobkov. Pre výrobu tinktúr, ale aj ostatných výrobkov používa predovšetkým vlastné suroviny, ktoré dôsledne sleduje a kontroluje . Liečivé rastliny pre výrobu liečivých tinktúr má pod svojou kontrolou už od ich zasiatia až po finálne spracovanie.

Pri vývoji a výrobe používa najmodernejšie poznatky a výskumy z alternatívnej medicíny a bylinnej liečby. Zber takto vypestovaných bylín sa prevádza v optimálnej dobe tak, aby si uchovali maximum účinných látok. Prísnej kontrole podlieha aj výroba tinktúr a ich uskladnenie.

Prianím pani Mgr. J. Podhornej bolo a je, aby lásku k ľuďom a jej skúsenosti v oblasti gemmoterapie a alternatívnej medicíny predala predovšetkým tým, ktorí to najviac potrebujú - chorým.
Veríme, že tieto úžasné, s láskou vyrábané prostriedky cez Vás pomôžu mnohým ľuďom v ich trápeniach, bolestiach a chorobách.

V prípade Vášho záujmu o odber gemmoterapie kontaktujte nás telefonicky na :
Ing. Pavol Machnič 0908 032 746

Ponúkame veľmi zaujímavé rabatové podmienky. Radi Vám poskytneme kedykoľvek viac informácií.
www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Zdravá strava - nezdravá strava

Veľa ľudí má v sebe zakódovaný extrém, ktorý pramení z ich životnej skúsenosti pri rôznych diétach. To čo máme zafixované ako zdravú...

12.1.2016
8884 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní