Ako vzniká čaj Oolong

27.9.2009
2265 zobrazení

Oolong (úlong) - čiastočne fermentovaný čaj je známy tým, že jeho chuť sa približuje čiernemu čaju, no zdravotnými účinkami sa vyrovná čajom zeleným.


 Text a foto: RNDr. Vladimír Ondejčík, RNDr. Alena Ondejčíková
 Čajovňa dobrých ľudí, Nitra
 
 Celý článok, bol takto uverejnený v...
zdroj: Google.com

Text a foto: RNDr. Vladimír Ondejčík, RNDr. Alena Ondejčíková
Čajovňa dobrých ľudí, Nitra

Celý článok, bol takto uverejnený v magazíne Bonsaj a čaj č.7:

 
Mohlo by vás zaujímať

Nepasterizovaný nefiltrovaný jablčný ocot BIO

Zistil, že prírodný nedestilovaný jablčný ocot je úžasný, liečivý a čistiaci elixír - prírodne vznikajúce antibiotikum a antiseptikum,...

19.3.2009
10531 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie