Pros a dostaneš

7061 zobrazení

K zdravému životnému štýlu určite patrí aj starostlivosť o našu myseľ a rozvoj nášho ducha. V dnešnom článočku by sme vám chceli predstaviť svetový bestseller z oblasti motivačnej literatúry od manželov Esther a Jerry Hicks

Pros a dostaneš  Unikátne knihy týchto manželov sú zatiaľ tým najpodrobnejším a najlepším vysvetlením toho, ako si utvárame svoje...
zdroj: google.com

Pros a dostaneš

Unikátne knihy týchto manželov sú zatiaľ tým najpodrobnejším a najlepším vysvetlením toho, ako si utvárame svoje životy, zážitky a skúsenosti. Nájdete tu jasný návod, ako dosahovať to, čo chcete, a vyhýbať sa tomu, čo nechcete. Zároveň pochopíte, prečo sa vám doteraz nedarilo dosiahnuť niečo, čo ste chceli, a to napriek tzv. pozitívnemu mysleniu. Kľúč k vedomej tvorbe vlastnej reality spočíva v cielenom usmerňovaní myšlienok, pričom sa treba riadiť svojimi pocitmi. Naše pocity nám totiž v ktorejkoľvek chvíli prezradia, k čomu smerujeme. Nevyhnutné je tiež oboznámiť sa s hlavnými zákonmi, ktoré riadia všetko dianie v našom svete.
Pros a dostaneš ! Je prvou knihou od nich na našom trhu. Počas niekoľkých mesiacov sa stala bestsellerom aj u nás.
Kniha obsahuje 22 originálnych praktických postupov, cvičení a hier 
Pros a dostaneš 2 - Univerzálne zákony života je druhou knihou. Kto prečítal Pros a dostaneš, musí mať Pros a dostaneš 2. Čitateľ sa tu taktiež dozvie a nájde odpovede na zásadné otázky života. 
Treťou knihou sú Pocity - je to vlastne navigačný systém na ceste životom. Nájdete tu 33 príkladov zo života (vzťahy, práca, zdravie...) a taktiež sa oboznámite s tromi univerzálnymi zákonami, a to:
So zákonom príťažlivosti - podobné priťahuje podobné.
Zákonom náuky o zámernom tvorení: to, na čo myslím a čomu verím alebo čo očakávam, sa stane.
A napokon so zákonom umenia dovoliť (si): som, čo som, a dovoľujem druhým, aby boli tým, čím sú.

No a na záver je tu už štvrtá kniha zo série manželov Hicksovcov, ktorých dielo je vo svete známe aj ako „učenie Abraháma". Zopakujem teda: Pros a dostaneš !, Pros a dostaneš 2, Pocity - Navigácia na ceste životom a teraz Dovoľ si to, čo chceš ! Skvelá trojica kníh a k ním teraz aj štvrtý klenot na obohatenie vášho ducha.
Čím lepšie sa cítite, tým viac dovoľujete všetkým úžasným veciam prísť do vášho života. Dovoliť si znamená dovoliť si byť v spojení so Zdrojom. Znamená to nájsť vnútorný súlad a žiť s radosťou bez ohľadu na to, čo sa okolo vás deje. Hľadať pozitívne prvky a cítiť sa dobre, a teda sa udržiavať vo vibračnej zhode s tým, po čom túžite. Vaše šťastie nemôže závisieť od toho, čo robí vláda alebo vaša matka, ani od toho, či sa topia ľadovce. Ak chcete byť slobodnými tvorcami a dosahovať vlastné ciele a napĺňať svoje túžby či jednoducho žiť s radosťou, musíte ovládať vibračný vzťah medzi vašimi túžbami a presvedčeniami.

Jedinečné vysvetlenie toho, ako si utvárame svoje životy, ako naše myslenie ovplyvňuje všetko, čo zažívame, a ako nám naše pocity ukazujú, k čomu smerujeme. Nájdete tu konkrétne návody a príklady na zmenu k lepšiemu vo všetkých dôležitých životných oblastiach. Na rozdiel od inej motivačnej literatúry tu nájdete veľmi reálny a podrobný rozbor procesu, akým sa formuje naše myslenie a život, a najmä naozaj fungujúci spôsob, akým sa dá zmeniť aj výrazne neuspokojivá situácia alebo vážny stav. Nejde pritom o žiadnu „vieru", ale o pozoruhodné súvislosti, ktoré si môže každý sám overiť.
Dúfame, že náš tip, obohatí čas vašich prázdninových dovoleniek či už doma, alebo pri mori na pláži. Čo lepšie by ste si mohli so sebou zobrať na pláž ako Pros a dostaneš ;-)
Ing. Pavol Machnič

Mohlo by vás zaujímať

Kurkuma a kurkumín – Všetko, čo o nich vieme

Kurkuma alebo kurkumovník dlhý (Curcuma longa, L) je tropická rastlina, ktorá potrebuje teplo, vlhkosť a priepustnú pôdu. Je to trvalka s...

29.6.2023
5450 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní