Spomienka na dušičky. Keby som vedel...

9637 zobrazení

Keby som vedel, že je to posledný krát, keď ťa uvidím zaspávať, lepšie by som ťa prikryl a modlil sa k bohu aby tvoju dušu chránil.

Keby som vedel, že je to posledný krát, keď ťa vidím ísť k dverám, objal by som ťa a pobozkal a na ďalší bozk zavolal späť.  Keby som...
zdroj: google.com

Keby som vedel, že je to posledný krát, keď ťa vidím ísť k dverám, objal by som ťa a pobozkal a na ďalší bozk zavolal späť.

Keby som vedel, že je to posledný krát, keď budem počuť tvoj hlas zaznamenal by som si každé slovo a gesto na video aby som si ho mohol denno denne, zas a zas pozerať.

Keby som vedel, že je to posledný krát, keď ťa môžem zastaviť na jeden moment, aby som ti povedal "MILUJEM ŤA" namiesto toho aby som vychádzal z toho, že vieš, že ťa milujem.

Keby som vedel, že je to posledný krát, keď by sa mohlo stať, že by som sa mohol podeliť s tebou o deň, pretože som si istý, že by boli ešte iné dni, a v tento deň by som ťa mohol iba hladiť.

Určite je vždy ďalšie "zajtra" aby sa stalo "nedopatrenie", "omyl" a vždy dostaneme druhú šancu aby sme ich jednoducho mohli napraviť.

Vždy bude ďalší deň, aby som ti povedal "MILUJEM ŤA"

A vždy je ešte ďalšia šanca aby som ti povedal: "Môžem pre teba niečo spraviť?"

Ale len pre prípad, že by som sa mýlil a už bude len tento deň chcem ti povedať, ako veľmi ťa milujem.

A dúfam, že nikdy nezabudneme, že "ZAJTRA" nie je nikomu sľúbené, či už starému alebo mladému.

A dnes môže byť tá posledná šanca, ktorú máš, aby si si svoju lásku pevne pridržal.

Takže, až TY čakáš na zajtra,

Prečo to už neurobíš už dnes?

Pre prípad, že "ZAJTRA" nikdy nepríde budeš ľutovať, že si si nenašiel čas, na úsmev, na objatie alebo bozk a bol si taký zaneprázdnený, aby si niekomu dal niečo, čo sa ukázalo ako jeho posledné želanie.


Drž svoju lásku dnes veľmi silno a šepkaj jej do ucha.

Povedz jej, ako veľmi ju miluješ a že ju vždy budeš milovať.

Nájdi si čas aby si povedal: "Je mi to ľúto", "Prosím prepáč mi", "ďakujem", alebo To je v poriadku", a keď už nebude žiadne "ZAJTRA", nebudeš musieť ten dnešný deň ľutovať.

F.E.Eckard prinz von Strohm

Spracoval www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Zdravie v novembri

Pľúca si musia privyknúť na ostrý, chladný vzduch, prvé mrazy a zvýšenú vlhkosť. Preto býva neskorá jeseň obdobím prechladnutí,...

22.11.2010
4479 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní