Červené riasy

7746 zobrazení

Predstavujeme Vám ďalší zaujímavý produkt z prírody , a to červené morské riasy . Sú vhodné pre tých, ktorí trpia vírusovými infekciami, ako je herpes, virus chrípky, Epstein-Barrovej virus a premnoženie kvasiniek Candida. Pomáhajú imunitnej odpovedi tela na celý rad baktérií, plesní a vírusových patogénov.

V roku 1970 vedci katalogizovali oceánsky rastlinný život a objavili mnoho úžasných zlúčenín jedinečných pre vodný život. Jedny z...
zdroj: google.com

V roku 1970 vedci katalogizovali oceánsky rastlinný život a objavili mnoho úžasných zlúčenín jedinečných pre vodný život. Jedny z najprospešnejších oceánskych rastlín sú červené riasy, ktoré upútali pozornosť modernej vedeckej spoločnosti pre vlastnosti podporujúce imunitu. Zdokumentované výsledky preukazujú, že niektoré formy červených rias môžu znížiť tvorbu kolónií vírusu herpes a spomaliť ich schopnosť rozmnožovania.

Červené morské riasy Plus od Pure Planet sú kombináciou druhov Gigartina a Dumontacea, dvoch vzácnych druhov označených vedou za najsilnejšiu aktívnu podporu imunity pre ľudí trpiacich vírusovými ochoreniami.

Kelti zbierali červené riasy celé storočia a písomné zmienky o ich používaní v Ázii pochádzajú dokonca z doby pred viac ako 2000 rokmi. Intenzívny výskum antivírusových účinkov červených rias sa začal v polovici sedemdesiatych rokov, kedy boli všetky morské rastliny skúmané pre akékoľvek zložky s farmakologickým využitím. Mnoho čeľadí rias sfarbených dočervena preukázalo schopnosť likvidovať opary. Vedci sa zamerali na dva kmene, ktoré sa zdali byť najúčinnejšie. Volajú sa Dumontaceae a Gigartina.
Mnoho vďačných zákazníkov, trpiacich chronickými vírusovými ochoreniami hovorí, že Červené morské riasy úplne zmenili ich život a prešli na ich užívanie namiesto L-lysínu a rôznych krémov.

Odborne sa účinnosť červených rias vysvetluje nasledujúcim spôsobom. Zlúčeniny sulfátových polysacharidov môžu potlačovať rozmnožovanie retrovírusov a/alebo tlmiť reverznú transkriptázu. Laicky povedané, látky v červených riasach môžu spustiť špecifickú bunkovú sekvenciu, ktorá prerušuje rozmnožovanie vírusov. Tiež môžu posilniť schopnosť tela tlmiť fúziu nakazených buniek. Látky obsiahnuté v červených morských riasach teda začnú pôsobiť potom, čo sa jedinec nakazí vírusovou infekciou, ale predtým, než táto infekcia prepukne naplno. Odkedy sa červené morské riasy objavili v predaji, ich predaj rastie a zákazníci hlásia, že červené morské riasy im poskytli potrebnú imunitnú podporu, ktorú pri kúpe výrobku hľadali.

Až do teraz neexistoval žiadny prípravok prinášajúci dlhodobú úľavu pre ľudí s chronickými herpesovými ochoreniami. Acyclovir, ktorý sa na tieto ochorenia bežne ordinuje spolu s prírodným L-lyzínom, poskytujú iba krátkodobé potlačenie symptómov herpesu. Obidve látky majú žiaľ navyše vedľajšie účinky.

Pure Planet verí v potenciál dvoch výnimočných potravín, červených morských rias a Spirulíny. Vo vyrovnanom pomere spolu tvoria široké spektrum živín, ktoré sa prírodnou cestou asimilujú a vstrebávajú do tela. Poskytujú kvalitné bielkoviny so všetkými esenciálnymi aminokyselinami, bohatú škálu vitamínov, nenasýtených mastných kyselín, minerálnych a stopových prvkov. Predovšetkým je však dôležitý obsah rastlinných sulfátových polysacharidov. Pokiaľ chcete nutričnú podporu, ktorá naozaj funguje, užívajte Červené morské riasy Plus od Pure Planet.

Riasy sa pestujú na konopných lanách v malých zátokách, na pôvodných miestach ich výskytu. Potom sa vylovia, usušia a zmiešajú sa so Spirulínou. Tak sa pripravujú Červené morské riasy Plus.

Skúsenosti z užívania zo sveta

„To je skutočný zázrak! V prípade prepuknutia oparu, dokonca aj s liekmi mi liečba normálne trvá 7 až 10 dní. Keď som si však dala Červené morské riasy, môj herpes doslova zmizol za 24 hodín. Je to neuveriteľné! Naozaj by som bola rada, aby o tomto ľudia vedeli, pretože sa jedná o bolestivé ochorenie, ktoré postihuje tak mnoho ľudí. Ďakujem ešte raz za tento výrobok. Urobili ste môj život omnoho šťastnejším." Sue

„Milí priatelia z Pure Planet,
20 rokov som trpela pásovým oparom a vyskúšala som VŠETKY mne známe dostupné prostriedky od holografickej matrice, cez Reiki až po vysoké dávky vitamínu C a lyzínu. Červené morské riasy sa s oparom vysporiadali za 48 hodín. Začala som ich brať na Veľký piatok a do Veľkonočného rána sa opary skoro úplne vyčistili...zázrak. Všetky moje negatívne myšlienky a vnútorná samomluva o tejto chorobe (hanba, pocit viny, odpor) takmer úplne zmizli. Plánujem svoj organizmus zásobovať týmto úžasným produktom aspoň 6 mesiacov a telo tak prečistiť. Začlenila som si to do rozpočtu svojich výdajov, ale zase vynechám niektoré ďalšie doplnky, pretože sa cítim tak výborne. Až mi tiekli slzy šťastia, keď som ďakovala Lise Maglianovej (predavačke) a jej vedúcej Kareene v obchode so zdravou výživou vo Flagstaffe, kam chodím nakupovať. Obe mi povedali o tomto výrobku...aké šťastie. Z hĺbky srdce Vám ďakujem." Alecia O'Reilly

"Už to bude takmer 6 mesiacov, čo používam vaše Červené morské riasy. Za tento úžasný výrobok som veľmi vďačný. Viac ako 10 rokov som mával herpesy, ktoré sa objavovali minimálne každé 2 mesiace. Červené morské riasy tieto moje problémy úplne odstránili. Jediné čo pre to musím urobiť je, že si dám 4 tablety vždy, keď cítim, že opar prichádza a symptómy do 24 hodín vymiznú. Ešte šťastnejšia je potom moja žena, ktorá herpesom netrpí. Tento prostriedok funguje výborne aj na chrípku - dal som minulú noc pár tabliet aj mojej šesťročnej dcére, ktorá sa posledných pár dní sťažovala: „Bolí ma bruško tatinko". Dnes ráno bola úplne fit." M.O.Manhattan Beach,CA
"Mávala som herpes vždy v priebehu menštruácie. Dokážete si predstaviť, aké ťažké pre mňa bolo toto obdobie. No, tieto posledné 3 mesiace užívam 2 tabletky Červených morských rias Plus denne a nemala som jediný herpes. Ďakujem pekne, Pure Planet." P.G. Colorado Springs, CO

Červené riasy plus u nás na Zdravom svete nájdete na tomto linku:

S využitím info od fy Soluna spracoval www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Čas adventu

Vianociam však predchádza adventné obdobie, ktoré predstavuje príchod a slávenie blížiacich sa vianočných sviatkov, očakávanie niečoho...

20.11.2011
8110 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní