Nový spôsob dopravy k Vám cez Zásielkovňu.

3508 zobrazení

Možno ste si viacerí už všimli, že pred časom sme nadviazali spoluprácu so Zásielkovňou.

Čo je to zásielkovňa?  Je to pomerne nová možnosť doručovanie zásielok k Vám. Svoju objednávku z e-shopu si bežne môžete vyzdvihnúť...
zdroj: google.com

Čo je to zásielkovňa?

Je to pomerne nová možnosť doručovanie zásielok k Vám. Svoju objednávku z e-shopu si bežne môžete vyzdvihnúť už druhý deň na výdajnom mieste Zásielkovne, ktoré si vyberiete. S komfortom a práve vtedy, kedy si budete môcť chcieť vybrať svoj balíček od nás.

Zásielkovňa má momentálne 3712 výdajných miest po celom Slovensku a Čechách, takže už nemusíte chodiť na svoju poštu, ktorá je možno ďaleko od Vášho bydliska. Naviac v poslednom čase sa stáva, že pošta nedoručí podací lístok a tak zásielka zbytočne čaká na pošte.

Pre mnohých ľudí môže byť zásielkovňa alzternatívou ku kuriérovi, keď Vám napr. počas práce nevyhovuje, aby Vás rušil kuriér s dodávkou tovaru. 

Zásielkovňa Vám doručí Váš balíček od nás do ich pobočky, ktorá je najbližšie k Vášmu bydlisku. Tú si nájdete vo výbere, keď zadate ako spôsob dopravy Zásielkovňu v našom nákupnom košíku Keď je zásielka doručená do zásielkovne, príde Vám cez sms oznámenie o jej doručení. Taktiež cez vyhľadávací link môžete sledovať cestu Vašej zásielky.

Pri platbe vopred na bankový účet na základe zálohovej faktúry alebo prostredníctvom platobnej brány pri doprave cez zásielkovňu s doručením do 1-2 pracovných dní po expedícii z nášho skladu zaplatíte len 1,95 €.

Pri platbe na dobierku platíte pri preberaní na pobočke zásielkovne:

           do 50 € - 2,99 €, nad 50 € - 1,99 €

Objednajte si tovar spolu nad 70 € a poštovné  máte zdarma.

Veríme, že nový spôsob dopravy balíčkov k Vám cez Zásielkovňu si obľúbite a tento spôsob dopravy zvýši komfot doručenia Vašich balíčkov.

Ing. Pavol Machnič, výkonný riaditeľ 

Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay 

Mohlo by vás zaujímať

Lymská borelióza – viete, aké sú jej príznaky a následky?

Čo sa v tomto článku o lymskej borelióze dozviete? Čo to je lymská borelióza Príznaky boreliózy Prenos boreliózy Prejavy boreliózy...

7.6.2023
92717 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní