Thesaurum templaris, bylinkový likér templárskych rytierov pre zdravie nás všetkých

12593 zobrazení

Thesaurum teplaris v latinčine znamená Poklad templárov a je originálny bylinný likér templárskych rytierov. Prinášame vám ho ako prví a...
zdroj: google.com

Thesaurum teplaris v latinčine znamená Poklad templárov a je originálny bylinný likér templárskych rytierov. Prinášame vám ho ako prví a jediní na svete.

My, dvaja obyčajní Slováci, sme získali receptúru a zároveň povolenie na výrobu tohoto bylinkového likéru od templárskeho Veľmajstra.

Templári a pokračovatelia templárov tento elixír používali stáročia len vo svojej komunite. Pred piatimi rokmi sme dostali súhlas, aby bol prístupný všetkým ľuďom. Po dlhoročnej práci dolaďovania technológie výroby, aby bola zachovaná originálna receptúra, sme na jeseň minulého roka rozbehli predsériovú výrobu.

Vtedy sme absolútne netušili, aké ťažké obdobie príde... Poďme na to ale postupne...

Thesaurum templaris - bylinný poklad templárov pre zdravie nás všetkých.

Templári, bojovníci Krista, bojovali v mene Boha pod heslom: Non Nobis Domine, Non Nobis. Sed Nomini Tuo Da Gloriam ( v preklade: Nie nám, Pane, nie nám, ale svojmu menu daj slávu).

Od rozbitia rádu Templárov v roku 1312 kolujú legendy o poklade templárov, ktorý vraj videli ľudia v predvečer útoku na Rád, odvážať na povozoch z Chrámu a ktorý odvtedy zmizol bez stopy. 

Keď sme pred časom mali to šťastie stretnúť a počuť rozprávať veľmajstra templárov rôzne historky a legendy o templároch, reč prišla aj na templársky poklad.

Veľmajster nám však prezradil, že templári mali hneď niekoľko pokladov, nielen jeden.

Áno, všetkých zaujímal len ten hmotný zlatý poklad, ale počas rozprávania sme zistili, že aj tie „nie zlaté“ poklady templárov boli viac skutočnými pokladmi.

Pomáhali im žiť a prežiť vo vtedajšej mimoriadne ťažkej dobe!

So záujmom sme vtedy počúvali siahodlhé rozprávanie tohoto múdreho muža o živote starodávnych bojovníkov Krista. V rozprávaní nás mimoriadne zaujalo najmä to, ako dokázali  títo odvážni bojovníci prežiť, ako sa liečili a hlavne ako sa udržiavali v zdraví. V časoch, keď neexistovala lekárska starostlivosť, boli za zdravie zodpovední rôzni mastičkári, baby bylinkárky, ale aj kováči, ktorí plnili napríklad funkciu zubárov. V rytierských rádoch tej doby ovládali umenie liečiteľstva bratia mnísi.

Templárski rytieri na svojich cestách putovali vo svojich brneniach na koňoch v zime aj v lete, na jar či jeseň,pri rozpálenom slnku, ale aj studenom Mesiaci, v pohode aj v nečase, vo vetre, v daždi, v snežení či v  treskúcom mraze. Pri putovaní spali len tak na holej a chladnej zemi, prikryli sa svojím plášťom a ráno vstali a pokračovali na cestách.

Zaujíma vás, ako to mohli zvládnuť? Ako si dokázali udržať zdravie a prežiť ťažké choroby bez antibiotík?

Odpoveďou na tieto otázky je Templársky poklad, mimoriadny bylinný likér, namiešaný z desiatok liečivých rastlín.

Tento starostlivo namiešaný bylinný likér bratom Johannesom  popíjali rytieri Krista počas celého dňa vo veľmi malých dávkach, aby ich imunitný systém pracoval správne a aby posilnil všetky vnútorné orgány. Keď templári predsa len bojovali s nejakou chorobou, zvýšili nepatrne dávku tohoto liečivého nápoja.

Keď sa pozrieme na Thesaurum Templaris z pohľadu moderného bylinkárstva, môžeme ho odporučiť :

- na posilnenie všetkých orgánov,
- na silu, odolnosť a vitalitu,
- pri oslabenej imunite,
- pri problémoch s tráviacim traktom,
- pre stálu mladosť organizmu,
- pri ťažkých chorobách.

Odporúčaná denná dávka od Veľmajstra je 2x1cl (pol likérového pohárika) alebo jeden likérový pohárik 2cl 1x denne. Pri chorobách môžete dávku mierne zvýšiť. Nie je určený na alkoholové párty. Pite ho s rozumom, aj keď je vynikajúci.

Keď sme vtedy zistli, že Thesaurum Templaris medzi ľuďmi nikdy nebol, spýtali sme sa Veľmajstra, či by ho mohli templári poskytnúť všetkým ľuďom.
Konečná odpoveď bola: „ÁNO!“

Trvalo to však 5 dlhých rokov, kým sa nám podarilo priviesť Thesaurum Templaris medzi ľudí. 

To je to, čo píšeme v legende, to je ten OSUD, ktorý rozhodol o tom, že práve teraz nastal čas na uvedenie bylinného pokladu templárov medzi všetkých ľudí.
Zimomriavky nám prebehli po chrbte, keď sme nakoniec počuli, že Thesaurum Templaris je odkaz a dar pokračovateľov templárov dnešnej dobe s mottom:

Chceme, aby sa chorí stali zdravými a zdraví by nemali ochorieť.

Takže s týmto zámerom dnes oživujeme takmer zabudnutý Teplársky poklad. Originalita Thesaurum Templaris je zaručená templárskou pečaťou Veľmajstra.

A tu je legenda o Thesaurum templaris, o bylinkovom poklade templárov:

Bertrand de Blanquefort bol šiestym Veľmajstrom Rádu Templárov. Bertrand bol najmladším synom Godfreya de Blanquefort, rytiera z vojvodstva Guyenne. V októbri 1156 bol Bertrand de Blanquefort zvolený za Veľmajstra Rádu Templárov. Na začiatku svojho funkčného obdobia viedol Bertrand templárov na strane kráľa Balduina III., kráľa Jeruzalemského, v boji proti Nur ad-Dinovi, synovi Imád-ad-Dína Zengiho, správcu Mosulu a Aleppa. V tejto bitke pri Baniase, na rieke Jordán, na mieste zvanom Jakubov brod, bol 19. júla 1157 kráľ Balduin III. porazený. Bertrand bol spolu so svojimi rytiermi a tiež s takmer  300 svetskými rytiermi zajatý.
Strávil tri roky v žalári v Aleppo (Sýria). Bol prepustený v rámci podpísanej mierovej zmluvy medzi byzantským cisárom Manuelom I Komnenusom a Nur ad-Din spolu so 6,000 ďalšími kresťanskými väzňami. Po svojom návrate z bojových výprav bol Bertrand ťažko chorý a trpel rôznymi bolesťami. Požiadal teda jedného zo svojich rádových bratov, mnícha, aby mu dal liek. Brat Johannes aj pripravil liečivý nápoj pre svojho Veľmajstra. Krátko po vypití sa Bertrand rýchlo zotavil a opäť dosiahol svoje pôvodné zdravie. Krátko po smrti Veľmajstra zomrel aj brat Johannes.
Nikto si už nepamätal tajomný elixír, keďže recept šiel do knižnice aj s ostatnými a ostal ukrytý v knihe. Po oficiálnom rozpustení Rádu templárov knihy zmizli na rôznych miestach. Neskôr tajní pokračovatelia Rádu tempárov objavili zmiznutú knihu aj recept brata Johannesa a odvtedy používali túto receptúru len pre seba.

Osud ale rozhodol o tom, že práve teraz nastal čas na uvedenie tohoto bylinného pokladu Templárov medzi všetkých ľudí.

To je odkaz a dar pokračovateľov templárov dnešnej dobe.

Pri výrobe tohoto likéru sú starostlivo vyberané jednotlivé organické zložky receptúry a exaktne dodržiavaná výrobná špecifikácia brata Johannesa.

Toto je zaručené teplárskou pečaťou Veľmajstra.

Thesaurum templaris (v latinčine znamená POKLAD TEMPLÁROV) je originálna receptúra bylinného elixíru brata Johanessa z roku 1167

Rád templárov, celým názvom Chudobní rytieri Krista a Šalamúnovho chrámu (latinsky Pauperes commilitones Christi templique Salomonici), bol jeden z najmocnejších kresťanských ryterskych rádov stredoveku. Rád bol založený roku 1118 ako dôsledok prvej križiackej výpravy do Svätej zeme (1096-1099).

Bylinkový likér thesaurum templaris si môžete kúpiť na www.zdravysvet.sk v samostatnej sekcii "Bylinkový elixír Thesaurum Templaris" na úvodnej stránke.

Likér Thesaurum tempalris je vyrábaný podobne ako alkoholové maceráty z liečivých rastlín, ktoré sa predávajú v 50ml baleniach. Ich cena je v prepočte 100€-160€ na liter . Thesaurum templaris stojí 77€ za 700ml, čo je v prepočte 110€ na liter, takže sa pohybuje v dolnom cenovom pásme macerátov. Jedno balenie vám vydrží 2,5 mesiaca pri odporúčanej spotrebe.

Sme radi a sme poctení, že sme mohli byť tí, ktorí dostali poctu pripraviť Thesaurum templaris pre všetkých ľudí.

Prajeme všetkým, ktorí to potrebujú, veľa zdravia.

Ing. Pavol Machnič a Ing. Rudolf Autner

Mohlo by vás zaujímať

Aloe vera - rastlina, ktorá pomáha už tisícky rokov

Prvá písomná zmienka o liečivých účinkoch rastliny aloe sa nachádza na hlinených doštičkách z obdobia vlády sumerského kráľa Arkada...

7.9.2009
4958 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní