Viete že nám škodí nielen hluk ale aj vibrácie?(keď sa rozum zmení na biele oblaky)

5220 zobrazení

Podľa ezoterického učenia, napokon aj samotnej fyziky, všetko okolo nás vibruje, každá molekula. Mali by sme vedieť, že na nás pôsobia či už farebné, zvukové, tepelné. Vlastne ešte nemáme dostatočné vedomosti o tom čo všetko je v pohybe. Veď aj kamene vibrujú a liečitelia by vedeli veľa rozprávať o ich vplyve na ľudský organizmus.

Akonáhle však prepuknú nevyvážené vibrácie, či už v pluse, alebo mínuse, alebo lepšie povedané v charaktere jin alebo jang, cítime sa...
zdroj: google.com

Akonáhle však prepuknú nevyvážené vibrácie, či už v pluse, alebo mínuse, alebo lepšie povedané v charaktere jin alebo jang, cítime sa nevyrovnane aj my. V domácnosti nám vždy niečo ide, chladnička, elektrické hodinky, rozhlasový prijímač, ventilátor - slovom vždy niečo vibruje. Horšie je, že spotrebiče pracujú aj v noci, čo je pre náš organizmus veľmi škodlivé. Čo je prvým príznak, že vibrácie prekročili mieru? Predovšetkým pocit únavy, a to je hádam najtypickejší príznak.

Dôležitá kvalita spánku

K psychologickej očiste organizmu pomôže ak si pred spánkom zavedieme istý rituál, pri ktorom jednak robíme isté úkony a jednak v mysli po rekapitulácii dňa všetko odkladáme aj starosti. Zaspávame tak, že sme si vedomí toho, že sme všetko odložili a ideme sa upokojiť, zrelaxovať sa. Rituál má pozostávať z toho, že sa pokúsime vyčistiť si myseľ od všetkých balastov. Mali by to robiť hlavne tí ľudia, ktorí majú „zlý „ spánok. Ten je vlastne príznakom toho, že majú veľa ťažkostí a starostí cez deň. Akonáhle je problém či už s usínaním, alebo sa zobúdzame veľmi skoro treba uvažovať o „vyladení sa".

Pri nespavosti možno uvažovať o muzikoterapii ale vzužíva pri roznych závislostiach, strese či úzkosti alebo depresii. Proti nespavosti možno vyskúšať skladbu: Sen zo Scény detí od Bacha. Koncert 2 pre pianoforte od Brahmsa je vhodný pri depresii. Opäť získať sebadôveru pomôžu Mozart s Koncertom K 449 pre klavír a orchester. Liekom na úzkosť je zase Parsifalove prelúdium od Wagnera.

Kb www.putnici.sk

Mohlo by vás zaujímať

Lipozomálny kolagén: Správna voľba pre tvoju pokožku, šľachy, kĺby a celý pohybový aparát

Kolagén, ktorý je bezpochyby zázračným doplnkom pre zdravie, hrá kľúčovú úlohu v našom tele a je jednou z najdôležitejších súčastí...

29.9.2023
1543 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní